Katalog
Last ned
 
Visa, Visa Delta, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Solo

Firma profil

Historien

Det hele begynte med en jente på to år, som hadde hudkløe. Sandra var en av mange millioner barn som led av eksem og hudallergi.

"Green People ble startet som et direkte resultat av å prøve å finne en effektiv behandling til min datter Sandra. Ved bruk av en rensende tonic "Hawthorn & Artichoke Formula" fra en internasjonal naturlege, supplert med inntak av Omega 3 & 6 essensielle fettsyrer og eliminering av kjemisk baserte rengjørings- og hudpleieprodukter i hjemmet, ble Sandra kvitt allergien sin".

"På det tidspunktet innså jeg at vi alle er barn av den kjemiske tidsalder og at de mange menneskeskapte kjemiske stoffene sammen med endrede kostholdsvaner påvirker oss alle."

"Med en bakgrunn som sykepleier, kjennskap til naturmedisin og mer enn 11 års erfaring fra den farmasøytisk industrien, bestemte jeg meg for å gjøre noe."

Intensiv produktutvikling ble startet i desember 1995 til april 1997. Green People lanserte de første økologiske helse- og pleieproduktene i England i august 1997.

Kontinuerlig produktutvikling har resultert i det nåværende Green People produktsortimentet på langt over 100 produkter. Som resultat av den intensive produktutviklingen produserer Green People produkter målrettet til spesifikke behov.

"Sammen kan vi hjelpe deg og din familie til å leve en økologisk tilværelse."

 

Charlotte Vøhtz
Green People gründer

 

Visjon

Vår visjon er å promotere en økologisk livsstil og tilby økologiske produkter av høy kvalitet.

Å støtte veldedighet innenfor helse og miljø.

Vårt mål er kontinuerlig å utvide vårt sortiment med nye sertifiserte økologiske produkter.

 

Etikk

Green People tilbyr produkter som er naturlige, sertifisert økologiske og effektive.

Green People går ikke på kompromiss med kvaliteten på sine produkter.

Ingen av produktene er testet på dyr, det brukes ikke animalske ingredienser og produktene kan trygt brukes av vegetarer.

Green People støtter veldedighet innenfor helse og miljø og hvert år gir doneres 10 % av nettofortjenesten til veldedig formål.

"The Green People team" er en gruppe dedikerte mennesker som arbeider sammen om en sunnere og mindre forurenset verden".

Featured Products