Katalog
Last ned
 
Visa, Visa Delta, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Solo

New Page

Hvordan fungerer egentlig "after sun"?

Uansett hvor godt du beskytter huden din kan ingen solkrem beskytte deg 100% mot UV-stråler. Derfor er det viktig å inkludere en naturlig after sun-lotion i solpleierutinene dine.
 
Hvordan fungerer det?
Selv om mange benytter seg av after sun er ikke alle klar over hva den gjør annet enn å kjøle ned solbrent hud.

GreenPeople sin Hydrating After Sun hjelper med å reparere huden og få tilbake tapt fuktighet. Antioksidantene denne økologiske after sun-kremen hjelper med å forebygge skade fra frie radikaler. Frie radikaler oppstår når UV-stråler kommer i kontakt med huden din. Dette starter en kjedereaksjon med skadede hudceller som resulterer i tidlig aldring. Antioksidanter nøytraliserer effektivt frie radikaler og forebygger kjedereaksjonen fra å oppstå, som hjelper med å redusere som kan skje etter å ha vært i sola.

Rosmarin er en rik kilde til kraftige og naturlige antioksidanter og er en av ingrediensene i GreenPeople sin Hydrating After Sun. Dette hjelper med å beskytte huden mot skade og redusere inflammasjon. Påfør after sun så tidlig som mulig etter å ha vært i solen.
"Elsker denne. Beste after sun-kremener jeg har brukt. Huden føles fuktet og frisk. Ikke for tung og fet."
 
Aloe Vera: Naturen sin after sun
 
Det er godt kjent at Aloe Vera er en effektiv naturlig hudreparatør og mye brukt som en ingrediens i after sun. Allikevel er mengden produkt varierende i mange dagligvareprodukter. Blandet sammen med utørrende alkohol og mineralolje blir fordelene fra Aloe Vera så godt som nullet ut.

GreenPeople bruker økologisk Aloe Vera kombinert med naturlig beroligende og igjenoppbyggende planteoljer og ekstrakter; som peppermynte og myrra. Disse pleier en solmettet hud og tilfører en kraftig og varende fuktighet.
"Enkel å påføre, øyeblikkelig nedkjølende og varer lenge. Ethvert hjem skulle hatt den."
Passende for sensitiv hud
Sensitiv hud er mer sannsynlig å ha en svakere hudbarrière som kan være mer utsatt for skade fra UV-stråler. Dette gjør bruken av after sun enda viktigere.

GreenPeople sin Hydrating After Sun er ekstremt skånsom, beroligende og passende for meget sensitiv hud. Inkludert de som er utsatt for eksem og varmeutslett.
Med en naturlig kjølende peppermynteduft er denne økologiske kremen forfriskende og lett, som etterlater huden med en behagelig lukt og med en intens fuktighet.
"Et fantastisk beroligende produkt. Jeg har sensitiv hud og denne er perfekt, ingen reaksjoner."
 
 
 
Vil du at brunfargen skal holde lenger?

Ved å bruke en fuktende og nærende after sun hjelper du med å bevare brunfargen og forhindre flass. Påfør after sun hver dag etter du har dusjet for å øke lengden på din gylne glød og for å få en sunn og glatt hud.

En annen måte å utvide livsløpet til brunfargen din er å ta kalde dusjer istedenfor varme. Varme dusjer kan virke uttørrende, så en kald dusj hjelper med å holde på så mye fuktighet i huden som mulig.

Ved å skrubbe forsiktig fjerner du død hud fra overflaten og får frem de yngre hudcellene som ligger under. Skrubber du for mye øker du faktisk sjansen for at brunfargen forsvinner fortere, så bruk en naturlig skrubb og påfør huden med lette bevegelser uten for mye trykk.


"Jeg bruker dette produktet som en generell fuktighetskrem like mye som en after sun.. Dette er mest sannsynlig mitt favorittprodukt fra GreenPeople."

   
Featured Products