Katalog
Last ned
 
Visa, Visa Delta, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Solo

Artikler

Sannheten om vannfaste solkremer

Mange velger å bruke en vannfast solkrem for å beskytte familien sin hud i sola, og som tillater de minste å bade uten og brenne seg. Men samtidig som en vannfast solkrem holder beskyttelsen på plass under bading, er det akkurat som å surre kroppen inn i plastfolie. 

Les mer...

Hvordan fungerer egentlig aftersun?

Uansett hvor godt du beskytter huden din kan ingen solkrem beskytte deg 100% mot UV-stråler. Derfor er det viktig å inkludere en naturlig after sun-lotion i solpleierutinene dine.

Les mer...

 

Hudepleie for baby

Med så mange om motstridende råd for nybakte foreldre er det ikke rart det er forvirrende å velge de riktige hudpleieproduktene for barnet ditt. Derfor har vi hørt med våre eksperter og fått noen praktiske råd om hvilke produkter du faktisk trenger og når de skal brukes. 

Les mer...

5 naturlige tips for deg med tørr hud.

For det med tørr hud er det ikke alltid nok å bruke en fuktighetskrem, uavhengig av hvor nærende ingrediensene er.

Trykk på lenken for å lese våre 5 naturlige tips for deg med tørr hud: 

/tipstoerrhud.html

Hudpleieguide for gravide.

Denne hudguiden for gravide gir råd og informasjon om effekten graviditet gir på kropp og hud. Vi ser etter de beste måtene å ta vare på kroppen mens du er gravid, og samtidig hvordan du på best mulig måte både kan redusere og unngå noen av de mest vanlige symptomene på graviditet.

Les mer...

20% rabatt - økologisk solkrem.

Green People har sertifisert økologisk solkrem for hele familien. Våre solkremer er rike på aktive stoffer, naturlige antioksidanter og vitaminer fra Grønn Te, Avokado og Rosmarinekstrakt, som støtter hudens immunforsvar og gir effektiv UVA/UVB beskyttelse. Green People sine økologiske solkremer gir deg en dyp og langvarig brunfarge, og har flere ganger blitt kåret til best i test.

Les mer...

20% rabatt på Berry Smoothie.

Økologisk hårpleie for barn. Berry Smoothie Shampoo og Balsam lukter utrolig godt med blandt annet eple, bringebær og ananas. Skånsom for barn med eksem og psoriasis og etterlater et mykt og skinnende hår.

Les mer...

Bli kvitt syntetiske tilsetningsstoffer i din kropp.

Syntetiske kjemikalier er overalt –  blant annet i luften vi puster inn, maten vi spiser, vannet vi drikker, møblene vi sitter i og alle produktene vi bruker på hår og hud. Dette kan føre til hormonforstyrrelser og oppsamling av giftstoffer i kroppen. Gjennom denne artikkelen vil vi guide deg til hvordan man gjennomfører en detox for å drive ut avfalstoffene kroppen din ikke har godt av.

Les mer...

Hvordan antioksidanter kan beskytte huden din

Ordet "antioksidanter" er mye brukt i sammenheng med hudpleieprodukter, men for de uten en vitenskapelig bakgrunn, betyr det ikke veldig mye. Antioksidanter er en viktig del av Green People sine økologiske produkter, og denne artikkelen er laget for å forklare litt mer om hvorfor vi inkluderer de og hvordan de er til nytte for huden din.

Les mer...

Basisoljer til hudpleie

Naturlige oljer bør spille en viktig rolle i din daglige hudpleierutine. Basisoljer er rene planteoljer som lindrer, mykgjør og fukter huden.  Eteriske oljer er derimot duftoljer, som blandes med basisoljer. Begge typer har en terapeutisk effekt.

Les mer…

Behandling av hudproblemer

Noen av de mest alminnelige hudproblemene er dermatitt og psoriasis. Dermatitt dekker en rekke kronisk tilbakevennende inflammatoriske hudproblemer som eksempelvis eksem.

Les mer…

Den perfekte økologiske makeup primer: en 2-steg-guide

Den rette basen for din hudtype er alt du trenger for en sunn og lykkelig hud. Green People anbefaler å kombinere våre milde, økologiske hudpleieprodukter med en av våre mineralpudre.

Les mer…

Det fine med Sheasmør

Skrevet av Georgina Koomson, gründer av Women's Sheasmør Projekt, Norra Ghana

Les mer… 

Eteriske oljer til hudpleie

Eteriske oljer inneholder den konsentrerte ”essensen” av en plante – dens aktive virkestoffer, de helende egenskapene, samt energi og duft. Oljene utvinnes av blomster, blader, frukter, skall, frø, bark eller røtter. De fleste blir produsert ved dampdestillasjon, enkelte ved pressing eller uttrekk. Det finnes hundrevis av eteriske oljer som alle har sine helt unike egenskaper og karakteristika.

Les mer…

Fakta om mineral make-up

Ganske enkelt, er den laget av knuste naturlige mineralske pigmenter avledet fra jorden. Green People har kombinert mineraler med planteoljer og naturlige ingredienser som Bivoks og Cupuaçu Butter for å lage en rekke svært effektive produkter.

Les mer…

Fotpleie

Når det kommer til skjønnhetspleie, er føttene det området av kroppen, vi forsømmer aller mest. Men de bærer oss ikke bare i fysisk forstand, de er også viktige for vår psykiske velbefinnende, da de representerer vårt fundament, indre styrke samt forbindelsen til jorden. Gi derfor føttene dine litt oppmerksomhet og pleie, de fortjener det!

Les mer…

Hold sminken ren

I følge Europeisk lov skal alle kosmetikkprodukter, som har en holdbarhet på over 30 måneder, indikere hvor lenge produktet er holdbart etter åpning. På den måten vet vi som forbrukere når vi skal kaste gammel dekkrem, øyeblyanter, maskara og så videre – men gjør vi det? Og hva med sminkesvampen din og sminkekostene dine? Her er noen gode råd.

Les mer…

Hva er det i din ”såkalte” økologiske krem og naturkosmetikk?

Det er en lang rekke faktorer som begrenser utvalget av ingredienser som kan brukes i økologiske hudpleieprodukter og naturkosmetikk. Inntil videre kan kun naturlige salver og faste kremer fremstilles 100 % økologisk. Disse produktene inneholder plantebaserte oljer, voks, eteriske oljer og ingen ting annet.

Les mer…

Hva er økologisk?

Flere og flere av oss går over til å spise økologisk og bruker naturlig kosttilskudd, men det er de færreste som overfører den samme logikken til deres bruk av ’naturlige’ eller ’økologiske’ hudpleieprodukter. De fleste kjøper fortsatt de vanlige merkene uten å overveie hva de inneholder.

Les mer…

Hvor sunn er din deodorant?

Det er to grunner til bekymring for bruk av aluminium salter i deodoranter:
• Aluminium klorid og aluminium klorhydrat, eller andre liknende stoffer: disse saltene gjør at den naturlige svette funksjonen blir stanset, ved å blokke og tette til porene.
• Aluminium kan bli absorbert gjennom huden og inn i blodomløpet som kan ha en giftig effekt på kroppen.

Les mer… 

Huden din

Huden er ditt første forsvar mot dehydrering, infeksjoner, skader og ekstreme temperatursvingninger. Hudens styrke og elastisitet beskytter mot støt og slag. Huden kan være opp til fem millimeter tykk, alt etter hvor på kroppen man måler. Den tykkeste hud finnes i håndflatene og på fotsålene, og den tynneste huden er på øyelokkene, hvor den bare er 0,3 mm tykk. Huden består av flere lag – et øvre lag, som kalles overhud (epidermis) og et dypereliggende lag, kalt underhud (dermis).

Les mer… 

Kjemiske blandinger i fokus

Europarådet har kalt inn Europakommisjonen for å se på lovgivningen rundt toksisitet av kjemiske blandinger.

Noen blandinger av kjemikalier produserer en synergi effekt, det vil si når de blandes, kombineres de til å produsere en større giftighet enn de ville gjort når hver bestanddel i det kjemiske stoffet undersøkes isolert.

Per i dag tar imidlertid ikke den gjeldende lovgivningen hensyn til dette og ser kun på risikoen for individuelle kjemikalier.

Les mer… 

 

Pleie av lepper-tannkjøtt

Hver tredje person over 30 år har en eller annen form for sykdom i tannkjøttet, men er uvitende om problemet fordi sykdommen utvikler seg langsomt og uten smerter. Tannkjøttsykdommer oppstår når bakterier i plakk infiserer tannkjøttet og gommene som holder tennene. Dårlig tannkjøtt og huller i tennene er den primære årsaken til at tenner faller ut hos voksne. Toksiner fra de tilstedeværende bakteriene kan frigis til blodbanen og kan medføre en lang rekke helseproblemer.

Les mer…

Psoriasis

Psoriasis er kjennetegnet av røde fortykkede områder på huden som er dekket av glinsende skjellag, forekommer særlig på albuene, knærne og i hodebunnen, samt at det kan ramme alle områder på kroppen. Den konkrete årsaken er ukjent, men man mener at de nye hudcellene i tilfelle av psoriasis dannes mange ganger hurtigere enn normalt, hvilket resulterer i en opphoping av tykk flass av død hud.

Les mer…

Rosacea

Rosacea er en kronisk tilstand som særlig kan opptre hos middelaldrende. Den beskrives ofte som "voksen akne". Ansiktet blir blussende rødt, fordi de små blodkarene rett under hudoverflaten utvider seg. Rosacea kommer ofte sammen med alvorlig tørrhet og irritasjon rundt haken, nesen og pannen.

Les mer…

Selvbrunere

Inntil nylig var mulighetene for de som ønsket å være brune året rundt begrenset til kunstige selvbrunere som kremer, samt solarier og sollamper. Nå finnes det nye produkter på markedet basert på naturlige ingredienser, som gir en naturlig solbrun farge og farge akselerator. Disse kan man ta i pilleform for å forberede huden på solens stråler og for å fremme pigmentdannelsen.

Les mer…

Sensitiv hud - den vanligste hudtypen

Sensitiv hud er trolig den vanligste hudtype, inntil 7 av 10 personer beskriver huden sin som sensitiv. Hvis du er en av de syv, kan det være du lider av kløe og irritasjon etter bruk av ulike toalettartikler og kosmetikk. I denne artikkelen ser vi på hva som forårsaker sensitiv hud og hvordan naturlige hudpleieprodukter kan tilby hjelp til å unngå irritasjon for mange mennesker.

Les mer…

Sjampo

Hovedingrediensene i de fleste såkalte naturlige sjampoer er vann (80 %), tensider/vaskeaktive stoffer (10-15 %), fortykningsmidler (under 5 %), duftstoffer og konserveringsmidler. Vi forventer alle at en sjampo skal skumme, men det er faktisk ikke nødvendig med en hel del skum for å vaske håret rent. Mesteparten av de fleste merker på markedet er basert på billige vaskeaktive stoffer som f.eks. natrium lauryl sulfat/sodium lauryl sulfat (SLS).

Les mer…

Solpleie

Sollys består av lys i mange forskjellige bølgelengder. Det er bølgelengdene vi kan se, - det synlige spekteret - og de vi ikke ser slik som den infrarøde (varme) og ultrafiolett (kalde) stråling. En viss mengde sollys er gunstig for helsen. Det utløser produksjon av vitamin D i huden og forhindrer symptomer på vinterdepresjoner.

Les mer…

Sunne hender-negler

Hendene våre arbeider hardere enn noen annen del av kroppen. Hendene utsettes regelmessig for varme, kulde, UV-lys, vann og kjemikalier. Da de har relativt få fettkjertler tørker de raskere ut enn resten av kroppen. Det er derfor ikke så merkelig at de første tegn på aldersforandringer ofte viser seg på hendene. En god håndpleie er av avgjørende betydning for å holde hendene sunne og pene.

Les mer…

Tips til hudpleie

God hudpleie kan ikke kompensere for skader, som skyldes en feil livsstil og alvorlige sunnhetsproblemer. Derfor skal du alltid være oppmerksom på de grunnleggende årsakene til hudproblemer, og f.eks. ta din kost opp til vurdering. Faktorer som overdreven soling samt røyking har også stor betydning for hudens helsemessige tilstand.

Les mer… 

Tørrbørst huden din - cellulitter

Huden på kroppen er et av de viktigste organer når det kommer til utrensning, idet en fjerdedel av kroppens avgiftning skjer gjennom huden. Hvis du børster huden med en tørr, naturlig børste, øker du blod- og lymfesirkulasjonen, fjerner døde hudceller og stimulerer veksten av nye celler. Når du tørrbørster huden, bringer du næringsstoffer og luft frem til hudens øverste lag.

Les mer…

Vitaminer og mineraler til huden

Hvis du ønsker en virkelig fin hud bør du begynne innenfra. Sørg for å få rikelig med vitaminer og mineraler i kosten din for å forebygge problemhud og fremme din huds naturlige sunnhet.

Les mer…

Øyenpleie

Mørke ringer under øynene, hevelser og tørre, irriterte øyne er de mest alminnelige øye problemene og skyldes til dels vår livsstil.

Les mer…

 

Featured Products