Katalog
Last ned
 
Visa, Visa Delta, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Solo

Hudpleie for baby

Fra fødsel til badetid
Med så mange og motstridende råd for nybakte foreldre er det ikke rart det er forvirrende å velge de riktige hudpleieproduktene for barnet ditt. Derfor har vi hørt med våre eksperter og fått noen praktiske råd om hvilke produkter du faktisk trenger og når du de skal brukes.
 
Kun vann de 4 første ukene
Babyer og barn har en tynnere hud som absorberer mer enn det voksne gjør, noe som betyr at de har en mindre effektiv barrière mot kjemiske giftstoffer. Forskning antyder at andelen barn med eksem og allergier øker og at introduksjonen til sterke toalettartikler på sensitiv hud kan være en faktor.

Babyer er født med et hvitt klissete salveaktig stoff på huden kalt vernix som absorberes etter fødsel. Dette hjelper med å beskytte huden til babyen i det sure fostervannet i livmoren. Verdens Helseorganisasjon anbefaler at du ikke vasker babyen din innen de første 24 timene etter fødsel for å tillate vernixen og absorberes.

De første ukene av livet så endres huden fra å være pH-nøytral til og være på den sure delen av skalaen. Selv bruk av skånsomme produkter ved et så tidlig stadie kan forstyrre den delikate pH-balansen til babyen din sin hud og kan føre til irritasjon. Etter fire uker kan du begynne å bruke skånsomme babyprodukter, som for eksempel en SLS-fri Baby Wash og en nærende økologisk babyolje.
 
Hvilke produkter trenger du egentlig?

Nappy Cream
Nappy Cream er et must i enhver stelleveske. Den hjelper med å beskytte mot fuktighet og irritasjon og å roe ned såre stumper. Noen av de bestselgende bleiekremene kan inneholde ingredienser som kan virke irriterende for babyer med sensitiv hud og hud utsatt for eksem. Petrokjemikalier som mineralolje og parafinvoks er ofte funnet i bleiekrem. Disse grove oljene lager en barrière på huden så den ikke kan effektivt eliminere giftstoffer. Det blir som om å pakke inn huden i plastfolie. Dette kan føre til irritasjon og inflammasjon ettersom giftstoffer blir fanget under huden sin overflate.

GreenPeople sin Organic Babies Nappy Cream Baby Balm er en sertifisert økologisk og ekstra skånsom med en naturlig beroligende kamille. Denne effektive og naturlige bleiekremen beskytter mot fuktigheten som fører til bleieutslett og skaper en pustende barrière uten å blokkere porene.
En bekymringsfri vask
Et annet "må-ha" babyprodukt er en skånsom vask som renser babyen sitt hår, kropp og stump. For sensitiv hud; velg et SLS-fritt produkt som ikke vil forstyrre huden sin delikate pH-balanse. SLS er et sterkt syntetisk middel som også blir brukt i rengjøringprodukter og er kjent for å irritere og kan være for sterkt for en baby sin hud.

Prøv å bruke en naturlig SLS-fri baby wash som nærer babyen sin hud. GreenPeople bruker naturlig anskaffet skånsomme skummende ingredienser i vår økologiske baby wash, som vasker effektivt uten å fjerne fuktigheten fra babyen sin hud.
 
Redd dagen med en salve

For næring til hele kroppen er en salve høyt på listen over nødvendige produkter. Selv om kremer fukter mye kan en salve bli brukt på en rekke forskjellige måter for både mor og barn.

Under graviditeten kan du bruke en av GreenPeople sine økologiske salver for å mykgjøre perineum før fødsel. Du kan også bruke salven som beskyttelse under amming som hjelper med å forhindre sprekker og roe ned sårhet. Hvis babyen er utsatt for eksem, "cradle cap" eller tørr hud; smør salve på berørte områder for en beroligende og mykgjørende effekt.

 
 
 
Følg oss her
Instagram
Website
Facebook
Email





 
This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this? unsubscribe from this list update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*
Featured Products