Katalog
Last ned
 
Visa, Visa Delta, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Solo

Hvor sunn er din deodorant?

Visste du at de fleste deodoranter inneholder en blanding av syntetiske stoffer som kan være helseskadelige?

Green People sine naturlige deodoranter er laget med 84% sertifiserte økologiske ingredienser og er uten alkohol, pore-tettende aluminium, parabener og andre skadelige stoffer. Å bruke en økologisk deodorant vil ikke hindre deg i å svette, men sammen med god grunnleggende hygiene, vil den stoppe ubehagelig lukt uten å utsette deg for tøffe syntetiske stoffer og undertrykke kroppens vitale funksjoner.

Green People bruker kun de reneste, naturlige og økologiske ingredienser i våre deodoranter. Disse svært effektive økologiske deodorantene er den perfekte måten å holde deg naturlig frisk hele dagen.

Green People sitt utvalg av naturlige deodoranter er uten pore-tiettende aluminium, parabener, ftalater, etylalkohol og tøffe, syntetiske ingredienser.

Deodoranter uten poretettende aluminium:

Det er to grunner til bekymring for bruk av aluminium salter i deodoranter:

• Aluminium klorid og aluminium klorhydrat, eller andre liknende stoffer: disse saltene gjør at den naturlige svette funksjonen blir stanset, ved å blokke og tette til porene.
• Aluminium kan bli absorbert gjennom huden og inn i blodomløpet som kan ha en giftig effekt på kroppen. 

Green People påstår ikke at deodorantene er helt fri for aluminium, MEN at de er fri for poretettende, skadelig aluminium som er det de fleste forbrukere bekymrer seg for.

Green Perople deodorantene inneholder alunitt, som er et naturlig jord mineral som inneholder en liten del aluminium som en del av sitt molekyl. MEN dette aluminiumet har ikke muligheten til å blokke porene og dermed forstyrre svettingen. I tillegg er alunitt molekylet for stort til å penetrere huden, så det vil på ingen måte nå blodomløpet, men blir i stedet på hudens overflate for å hindre reproduksjon av nye bakterier (noe som er hovedårsaken til svettelukt).

Les mer om våre deodoranter her.

Featured Products