Solen har meldt sin ankomst - Fyll opp med solkrem til påsken. 
 

Kjøp  2 solprodukter og få 1 After Sun med på kjøpet. Vi gir med en After Sun 200ml ved kjøp av 2 solpleie produkter. 
 
Green People ønsker alle sine kunder en god start på våren og sola som hører med.

Derfor har vi kampanje på solkrem til over påske! (3.april) Solkampanjen er med gratis After Sun til alle som kjøper minumum 2 solprodukter. (Gjelder ikke No Scent Soft Lips C013. Og så langt lageret rekker). Bruk Kodeord: paske18

Husk at produktene våre har lang holdbarhet, så nå passer det også perfekt å gjøre seg klar til sommerens ferier! 
 
 
Tips fra oss: 
Det er svært viktig å bruke solkrem i påskesolen - uansett om det er overskyet eller ikke. UVA/UVB stråler reflekteres i snøen, så selv om du ikke føler deg utsatt for sterk sol, så kan den bli like sterk som om sommeren på fjellet. 

Vi tilbyr solkremer for både voksne og barn, også de helt uten duft. 

 

Til kampanjen her!

Hvorfor bruke After Sun?
 

Hydrating After Sun hjelper med å reparere huden og få tilbake tapt fuktighet. Antioksidantene i denne økologiske after sun-kremen hjelper med å forebygge skade fra frie radikaler. Frie radikaler oppstår når UV-stråler kommer i kontakt med huden din. Dette starter en kjedereaksjon med skadede hudceller som resulterer i tidlig aldring. Antioksidanter nøytraliserer effektivt frie radikaler og forebygger kjedereaksjonen fra å oppstå, som hjelper med å redusere skaden som kan skje etter å ha vært i sola.

Rosmarin er en rik kilde til kraftige og naturlige antioksidanter og er en av ingrediensene i GreenPeople sin Hydrating After Sun. Dette hjelper med å beskytte huden mot skade og redusere inflammasjon. Påfør after sun så tidlig som mulig etter å ha vært i solen.

 Passende for sensitiv hud  

Sensitiv hud er mer sannsynlig å ha en svakere hudbarrière som kan være mer utsatt for skade fra UV-stråler. Dette gjør bruken av after sun enda viktigere. 

GreenPeople sin Hydrating After Sun er ekstremt skånsom, beroligende og passende for meget sensitiv hud. Inkludert de som er utsatt for eksem og varmeutslett. 
Med en naturlig kjølende peppermynteduft er denne økologiske kremen forfriskende og lett, som etterlater huden med en behagelig lukt og med en intens fuktighet.

 

Velkommen til Green People

Vi bruker ikke:  Lanolin, parabener, petrokjemikalier, natrium lauryl sulfater (SLS), natrium lauryl etersulfater (SLES), GMO’er, PABA, PEG’er, DEA, TEA, ftalater, propylenglykol og parfyme.

Våre produkter er ikke testet på dyr og er uten animalske ingredienser.

GRATIS levering for bestillinger over kr 399,-

 
Instagram
Website
Facebook
Email
 
 
 
Bestselgere - Har du prøvd våre mest populære produkter?
Vita Min Fix

Vita Min Fixkr189.00

Day Solution

Day Solutionkr189.00