Katalog
Last ned
 
Visa, Visa Delta, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Solo

Fakta om Mineral Make-up

Hva er mineral make-up?

Ganske enkelt, er den laget av knuste naturlige mineralske pigmenter avledet fra jorden. Green People har kombinert mineraler med planteoljer og naturlige ingredienser som Bivoks og Cupuaçu Butter for å lage en rekke svært effektive produkter.

Hvorfor er mineral make-up bedre for huden din?

Vår mineral make-up er naturlig og 100% ren, så den er mild og vil ikke irritere huden. Mineralene ligger på hudens overflate, slik at de ikke tette porene og lar huden puste naturlig. Våre ingredienser arbeider for å gi næring og energi til huden din, samtidig som de beskytter med en naturlig solfaktor.

Hvordan ser mineral make-up ut på huden din?

Mineralene sin silkeaktige lettheten gir en naturlig "look" og full dekning. Mineraler reflektere lys vekk fra huden, slik at illusjonen om at den er mykere og feilfri ved å minimalisere porer og jevne ut rynker og fine linjer - gir et mykere, mer ungdommelig og strålende utseende.

Hva er forskjellen på mineraler og mineralske oljer?

Mineralene i mineral make-up er naturlig forekommende mineralpigmenter avledet fra jorden. I motsetning til mineraloljer, som er biprodukter av petrokjemisk industri, lar de huden å puste og forverrer ikke forhold som kviser og pigmentflekker.

Er sminken egnet for sensitiv hud?

All vår make-up er uten syntetiske dufter, petrokjemikalier, parabener, silikoner, ftalater, kunstige fargestoffer - alle velkjente hudirritanter. Green People sin økologiske make-up inneholder kun naturlige ingredienser som gjør den svært skånsom mot huden og passende til sensitiv hud.

Er sminken passene for de utsatt for akne, psoriasis eller rosacea?

Mineral make-up vil ikke tette porene og er 100% hypoallergeniske, så den lar huden puste og fungere normalt. Mineral make-up er perfekt for å skjule blemmer og ujevnheter i huden på grunn av sin sterke naturlige pigmentering.

Hvordan finner jeg ut hvilket Pressed Mineral Powder som vil passe meg?

Vi har tre nyanser av Pressed Mineral Powder: Honey passer hud med en rosa undertone, Caramel er for de med en gul undertone, eller for å redusere fremkomsten av rødhet. Maple passer de med olivenfarget hudtone.

Hva er et hud undertone?  

En hud undertone er tonen som vises gjennom huden din. Det er tre undertoner, kjølig, varm og nøytral.

• En blek, rosa, ibenholt, eller mørkerødt preg på huden din indikerer vanligvis at du har en kjølig tone (gå for vårt Pressed Mineral Powder i Honey)

• Varme, gule, gylne og honning toner egner seg vanligvis til en varm undertone (gå for vårt Pressed Mineral Powder i Carmel)

• Hvis du har en blanding av begge deler, har en solbrun eller mer oliven farge, så har du en nøytral undertone på huden din (gå for vårt Pressed Mineral Powder i Maple)

N.B. Maple kan blandes med enten Honey eller Caramel avhengig av undertone når du begynner å bli brun.

Kald (rosa undertone) - kjennetegn:

  • Ofte blå, grønne eller grå øyne
  • Du blir ikke lett brun og har en tendens til å bli rosa i solen
  • Rødmer lett eller får rosenrøde kinn
  • Veldig lys hud med rosa undertone / Lys hud med rosa eller rødlig undertone
  • Medium hud uten farge i kinnene / Medium hud med svak rosa kinn og ingen gylne undertoner
  • Egnet for de utsatt for rødhet eller rosacea

Bruk Pressed Mineral Powder Honey

Varm (gul undertone) - kjennetegn:

  • Ofte brune eller nøttebrune øyne
  • Du blir lett brun med en gylden farge
  • Lys huden med fersken eller gylne undertoner / Medium hud med gylne undertoner

Bruk Pressed Mineral Powder Caramel

Hvordan oppstår fargene i sminken deres?

Våre naturlige mineral make-up er fremstilt uten bruk av syntetiske farger og våre økologiske leppestifter er uten Carmine (knuste biller som gir et rødt pigment). I stedet er våre pudre laget av naturlige mineral pigmenter avledet fra jorden, som er skånsomme mot huden og gir effektiv dekning.

Hvordan er den beste måten å påføre Pressed Mineral Powder?

Mineral make-up påføres enkelt uten å forårsake ujevnheter på huden. Bruk en sminkekost for en naturlig 'look' og husk å legge på litt om gangen, i stedet for mye på en gang. Påføres med lette bevegeler. Start ytterst ved kinnene og jobb deg innover, så på tvers av pannen og deretter ned over nesen og haken.

Hva har jeg gjort galt hvis sminken ser flekkete eller ujevn ut?

Dette skjer vanligvis når en fuktighetskrem eller foundation ikke har blitt absorbert inn i huden grundig før mineral make-up blir brukt. Vent en liten stund til fuktighetskremen absorberes inn i huden, før du bruker make-up, slik blir ikke make-up ujevn på hudens overflate.

Hvorfor er det ikke speil eller svamp i deres Pressed Mineral Powder?

Vår make-up serie er sertifisert økologisk av Ecocert og i følge deres retningslinjer kan det ikke inkluderes et speil eller en svamp i boksen på grunn av deres resirkulering regler. Green People er et miljøbevisst selskap og ønsker å unngå unødvendig avfall. Å ha økologisk sertifisering er viktig både for Green People og våre kunder, som gjenspeiler seg i den gode og rene kvaliteten av ingrediensene i våre produkter. De fleste make-up merker der ute har absolutt ingen sertifisering! Hold øye med siden vår for vi vil lansere en sminkekost veldig snart!

Hvorfor er make-up serien egnet for vegetarianere og ikke veganere?

Vår nye serie inneholder bivoks, en viktig ingrediens for å binde sammen de mineralske pigmentene og andre ingredienser. Bivoks er nydelig på huden og inneholder naturlige egenskaper som lindrer, skaper en beskyttende barriere for hud og lepper, og dermed opprettholder fuktigheten i disse områdene.

Hva er den beste måten å fjerne make-up på?

Green People sine rensekremer er perfekte til å fjerne alle spor av sminke. Alle er alkoholfrie og rike på essensielle fettsyrer for å holde på fuktigheten i huden. Det er et utvalg av produkter som passer for alle hudtyper.

Hvorfor er det talkum i sminke?

Talkum brukes til å lime sammen mineralpigmenter, for å gi en myk følelse mot huden og å forhindre glanset hud, og skaper dermed en rekke svært effektive produkter.

Bekymringer rundt talkum er knyttet til bruk av løs-pulverisert talkum. Den viktigste ingrediensen i baby-pulver, kroppspulver og de fleste løs pudder. Løs-pulverisert talkum - kan pustes inn og kan være skadelig for lungene, da det er veldig likt som asbest. Bruk av løs talkum rundt kjønnsorganer er et annet problem, da talkum partikler kan bli integrert i slimhinnen i eggstokken, som er knyttet til økt risiko for eggstokkreft.

Talkumen Green People bruker i kosmetikk er samlet i en base av emulgeringsvoks og oljer. Disse emulgeringsmidlene og oljene virker som et bindingsmiddel og holder talkumen sammen, samtidig som det hjelper til med å holde sminken på plass på huden. Dette betyr at talkum i våre produkter ikke kan pustes inn, og da produktene ikke brukes på kjønnsorganene er det ingen risiko for absorpsjon i dette området.

Mange mineral make-up merker som ikke bruker talkum bruker Bismuth oxychloride. Selv om det er et naturlig biprodukt, kan Bismuth oxychloride ofte føre til kløe, utslett og mild til alvorlig cystisk akne. Hvis du har hatt en reaksjon på mineral make-up tidligere, er det sannsynligvis på grunn av Bismuth oxychloride i produktet.

Green People sin økologiske make-up serie er helt trygg og knyttes ikke til noen av de helsemessige bekymringene forbundet med talkum i sin løs-pulverisert form.

Spør oss

Hvis du fortsatt har spørsmål angående vår mineral make-up serie kan du gjerne kontakte oss på e-post: post@greenpeople.no eller ringe oss på tlf.: +47 95 96 88 52.

Featured Products