Katalog
Last ned
 
Visa, Visa Delta, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Solo

Økologisk, naturlig deodorant

Hold deg frisk og luktfri dagen lang med Green People sine økologiske, naturlige deodoranter

Green People sine deodoranter - kåret til 'beste naturlige deodoranter "av Natural Health & Beauty magasin. Ultra-milde økologiske deodoranter uten aluminium klorhydrat, triklosan, parabener og alkohol.

De fleste deodoranter/antiperspiranter inneholder en cocktail av kjemikalier, som kan være helsefarlige.

Aluminiumklorid/aluminiumklorhydrat

Begge kjemikalier er antiperspiranter.De trenger inn i porerne og danner en tykk gelé, som blokkerer svettekjertlene dine. Da det er snakk om meget små molekyler trenger de lett igjennom huden og videre til blodbanen, hvor de med tiden forhøyer ditt kroppsnivå av aluminium. Det er mistanke om at et høyt nivå av aluminium er relateret til helseproblemer i sentralnervesystemet, f. eks. Alzheimers.

Alkohol (etanol/etylalkohol)

Alkohol virker uttørkende på huden og gjør den mer følsom. Alkohol øker til og med transporten av andre kjemikalier gjennom huden og videre inn i blodbanen. Unngå så godt som mulig alkohol i dine hudpleieprodukter.

Sikre alternativer

Sikre og effektive alternativer er mineralet ammonium alum eller alunitt og ekstrakter fra ricinus(olje)planten som sink ricinoleat, som har vært brukt i århundrer. Sammen hindrer disse to mineralske saltene luktfremmende bakterievekst, uten å gripe inn i den naturlige svetteprosessen.
Green People sine naturlige deodoranter er laget med sertifiserte økologiske ingredienser og er uten alkohol, aluminium klorhydrat og parabener.

Ved å bruke Green People sine deodoranter blokkeres ikke porerne og de forhindrer ikke den naturlige svette produksjonen. Våre deodoranter er rike på naturlige, aktive ingredienser, som har anti-bakterielle egenskaper og dermed hemmer bakterieveksten. De er formuleret uten alkohol (etanol), aluminiumklorid, aluminiumklorhydrat og andre potentielt lokalirriterende ingredienser.

Vi bruker kun det reneste, naturlige og økologiske ingredienser, og våre produkter er håndlaget i små mengder for å sikre at du så friske produkter muligt. Green People sine effektive, naturlige og økologiske deodoranter er den sikre måten å holde deg frisk og luktfri dagen lang.

Velg mellom følgende av Green People sien naturlige, skånsomme og økologiske deodoranter:

Naturlige, milde og økologiske deodoranter uten tilsetning av aluminium klorhydrat, aluminiumklorid, aluminiumklorhydrat, alkohol, triklosan, parabener, lanolin, ftalater, petrokjemikalier, natrium lauryl sulfat (SLS), natrium lauryl etersulfat (SLES), GMO’er, PABA, PEG’er, DEA, TEA, propylenglykol og syntetisk parfyme.

Velegnet til personer som plages av eksem og psoriasis.

Velegnet til veganere og vegetarer.

Deres Green People deodoranter er fantastiske, jeg er fitness instruktør og trener og svetter derfor kraftig hele dagen igjennom. Deres roll-on deodoranter er bare supre! Jeg svetter naturlig, men er helt fri for generende svettelukt.
Ms L. via e-mail, UK

TIPS TIL HUDPLEIE PRØV NATURENS EGEN DEODORANT

Hvis du lider av meget kraftig kroppslukt, kan du blande økologisk epleeddik og vann i forholdet 1:1 og påføre blandingen under armene eller  hvor du ønsker. Vent til det pågjeldende sted er tørt, før du bruker din alminnelige deodorant.

Hvordan virker en deodorant?

Svette spiller en avgjørende rolle i opprettholdelsen av kroppens normale helsetilstand. Svette fjerner avfallsstoffer, hjelper til med å regulere kroppens salt balanse og kroppens temperatur.

Frisk svette er nesten luktfri, men forblir den på huden utvikles kroppslukt.
Dette skyldes forekomsten av bakterier som hurtig formerer seg i de varme, fuktige, næringsrike betingelser skapt av svetten.

Hvorfor skal jeg unngå antiperspiranter og pore-tettende aluminium?

Den seneste utviklingen i kampen mot kroppslukt er antiperspiranter. I motsetning til våre naturlige deodoranter, fungerer disse ved fysisk å tette til svetteproduksjonen. De fleste antiperspiranter inneholder ingredienser, som reagerer med proteinmolekyler tilstede i svette, svulmer opp og danner et gel-lignende stoff.

De kjemiske ingrediensene som brukes i antiperspiranter har en molekylær størrelse som lett gjør det mulig å penetrere huden. De svulmer opp og danner en gel, som blokkerer porene og hindrer svetten i å bli utskilt. De mest alminnelig brukte ingrediensene i antiperspiranter er aluminiumklorhydrat og aluminium zirconium chlorohydrate som er kjent for å forårsake hudirritasjon.

Visste du... 

Rødt kjøtt er den største årsaken til dårlig kroppslukt. Suppler kosten din med grønnsaker, frisk frukt og nøtter samt omega-3 fettsyrer, som hjelper til med å rense kroppen din innefra.


Er du interesseret i å vite mer om våre økologiske deodoranter, så ring til oss på tlf +47 95 96 88 52 eller skrive til post@greenpeople.no.


 

Featured Products