Katalog
Last ned
 
Visa, Visa Delta, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Solo

Bli kvitt syntetiske tilsetningsstoffer i din kropp.

Wednesday, 22 January 2014  |  Admin

Syntetiske kjemikalier er overalt –  blant annet i luften vi puster inn, maten vi spiser, vannet vi drikker, møblene vi sitter i og alle produktene vi bruker på hår og hud. Dette kan føre til hormonforstyrrelser og oppsamling av giftstoffer i kroppen. Mangel på energi, vektproblemer, humørsvingninger, hodepine, smerter i muskler og ledd, allergi, eksem, kviser og tørr hud. Problemer folk flest kan oppleve – til og med barn.

Årsverk med kjemikalier belaster kroppen med syntetiske tilsetningsstoffer. Visste du at…

 • En oppbygning av syntetiske tilsetningsstoffer kan gi hvem som helst symptomer når som helst.
 • Ikke alle får reaksjoner på grunn av forskjeller mellom menneskers biologiske kjemi.
 • Alle er forskjellige på utsiden, men vi er også bio-kjemisk og genetisk unike på innsiden.             

Alle mennesker har evnen til å forbrenne fremmede tilsetningsstoffer og kjemikalier. Hvor godt du og din lever utfører denne kompliserte jobben avhenger av både arvelig og genetisk materiale, samt omfang av miljøbelastning gjennom årene. Selv om nesten hver eneste celle har sin egen detox og renselse evne, så er det leveren som gjennomgår den største utfordringen.

Visste du at en stor del av kroppens egen renselse av giftstoffer forekommer i slimhinnen i mage og tarmer? Med tilsetningsstoffer, plantevernmidler og konserveringsmidler kan disse egenskapene settes ut av bane, og det er derfor viktig at enn må ta hensyn til at både kosthold og miljø er avgjørende for en god helse.

 

Renselse av kroppen er en fin måte å forbedre huden, helse og økt velvære. Du vil bli overrasket over hvor godt du vil føle deg, hvor flott hud og hvor fint hår du få etter en detox.

 

Detox – renselsesprosess.

En detox kan defineres på mange forskjellige måter, men Dr. Sidney Baker, en spesialist i miljø- og biokjemi har forklart det på følgende måte: ”Detox er hva kroppens kjemi gjør for å kvitte seg med alle uønskede kjemikalier etter både din egen metabolisme og fra luften du puster inn, vannet du drikker eller maten du spiser. Produkter du putter i håret eller smører på kroppen kan også gi deg hormonforstyrrende stoffer som blant annet bidrar til allergier.”

 

Før din Detox:

Før en Detox burde du slutte å spise raffinert, bearbeidet mat, og kun drikke rikelig med vann og økologisk selvlaget juice. Mental hvile har også stor betydning. Det er viktig å forberede og støtte din lever før en detox, da den kan vare fra en dag til flere uker. En detox av leveren kan gi deg både en sterk fysisk og psykisk reaksjon. Planlegg derfor din detoxdiett godt, og forbered deg i en ukes tid med følgende råd:

 • Gjem bort fristende, behandlet fet og sukkerholdig mat.
 • Kutt ut te, kaffe, sukker, brød, kjøtt, alkohol og tobakk en uke før.
 • Innføre flere og flere økologiske frukt og grønnsaker i ditt kosthold.
 • Spis mye brun ris og dampende økologiske grønnsaker.
 • Hvis du har noen helseproblemer – konsulter deg alltid med fastlegen din først.
 • Dersom du er gravid – ikke følg en detox, men berik ditt kosthold med frisk økologisk frukt og grønnsaker, urtete og vann. Kutt ut kaffe og unngå selvfølgelig alkohol.

        

 Hva går en detox ut på?

Alle får ikke samme reaksjon under en detox, og dermed vil alle erfaringer være forskjellige. Detox av leveren vil i hovedsak gjøre at du føler deg fornyet, men giftstoffene vil gi visse bivirkninger når de jobber seg ut av vev i blodet. Vanlige bivirkninger er utslett, hodepine, kroppslukt og dårlig ånde. Kvalme, rennende nese og diare er også vanlig. Noen vil til og med oppleve influensalignende symptomer og humørsvingninger. Uansett er det viktig å fullføre en detox selv om det er ubehagelig. Det er verdt å holde ut og alle bivirkninger er tegn på at din lever har mange giftstoffer som kroppen din arbeider med å vise ut. Unngå også smertestillende og drikk rikelig med vann. (Tips: putt litt sitron eller lime i vannet)

 

Kjøp økologisk frukt og grønnsaker.

Detoxprosessen vil virke mer effektivt dersom du velger økologiske produkter. Disse inneholder mer vitaminer og har ingen kjemisk sprøytning. Under ser du en liste over frukt og grønnsaker som er til hjelp under din detox.

Frukt:

Epler: Supert for en detox. Rike på fibre, vitaminer og mineraler.

Druer: Stopper dannelsen av slim i tarmene og er et godt rensemiddel for hud, lever, tarmer og nyrer. Stor kilde til energi.

Kiwi: En rik kilde på vitamin C.

Sitron: Rik på vitamin C.

Pærer: Rik på karbohydrater, fiber, folsyre, vitamin C og en stor kilde til energi.

Jordbær: God kilde til vitamin C.

 

Grønnsaker:

Artisjokk: En effektiv leverrenser som inneholder aktive ingredienser.

Rødbeter: Verdifull for å skylle nyrende og berike blodet.

Brokkoli: Rik på klorofyll og bidrar til å senke risikoen for alle krefttilfeller.

Kål: Stimulerer immunforsvaret, dreper bakterier og renser slimhinnene i tarmen.

Gulrøtter: En av de rikeste kildene til betakaroten, et godt hjelpemiddel til fordøyelseskanalen, hud og øyne.

Selleri: Stimulerer fordøyelsen og eliminerer overflødig væske fra kroppen. Alkaliske egenskaper gjør det til en god detoxgrønnsak.

Salat: Inneholder kalsium, jern, folsyre, vitamin A og X. Hjelper med tarm og leverfunksjon.

Hvitløk; Hjelper hjertet, fortynner blodet og regulerer blodsukkeret. Er også antibakteriell.

Brønnkarse: En god blodrenser, har også stimulerende effekt på milten, leveren og galleblæren.

Kosttilskudd:

Under en detox kan man ta to typer kosttilskudd – de som hjelper detoxen, og de som gir deg næring du ikke kan få under en detox.

Det aller viktigste kosttilskuddet er løselig fiber, som blir som gele når en blandet det med vann. Ikke bare er denne veldig mykgjørende for din fordøyelse og motvirker forstoppelse, men den hjelper også med å drive ut giftstoffer fra kroppen. Gode kilder på dette er psyllium husk eller knuste linsefrø. Det er viktig å drikke masse med vann når man tar noe som helst fiber under en detox – fiberet tar opp masse vann og dersom du ikke drikker nok, vil den absorbere magesyren din isteden. Dette vil ikke gi deg muligheten til å fordøye mat ordentlig.

 

Ta i bruk økologiske vellværeprodukter.

Det er mange hud og hårpleieprodukter som kan gi deg hormonforstyrrende stoffer. Inntil nylig trodde man at dette ikke stemte, men studier viser at huden kan absorbere stoffer og at opptil 60% av ethvert stoff som brukes på huden kan absorberes på denne måten. For eksempel kan hormonplaster til kvinner og nikotinplaster lett tas opp gjennom huden. Dessuten vil gjennomtrengningen av kjemikalier øke ytterligere dersom huden er skadet eller ved kjemisk irritasjon. Det er derfor viktig å ikke bruke produkter med hormonforstyrrende stoffer.

          

Green People har et stort utvalg av vellværeprodukter som du kan bruke for å redusere den giftige belastningen på både kropp og miljø. Vi bruker ikke lanolin, parabener, petrokjemikalier, natrium lautryl sulfater, natrium lauryl etersulfater, GMOér, PABA, PEGér, DEA, TEA, ftaler, propylenglykol eller parfyme. Dessuten er ikke våres produkter testet på dyr og er også uten animalske ingredienser.

 • Bruk naturlig sminke uten giftstoffer som kull eller kvikksøll. Dette finner du ved å klikke her.

 • Bruk en naturlig roll-on deoderant istedenfor en kunstig en. Dette finner du ved å klikke her.

 • Bruk organiske hud og hårprodukter som er fri for syntetiske kjemikalier. Dette finner du ved å klikke her og her.

 

Kombiner våre produkter med både din hverdag og din detoxdiett for et tilsetningsfritt liv fra syntetiske kjemikalier og hormonforstyrrende stoffer.

                                    

Detoxdietten:

Kaffe, te, brød, sukker og alkohol burde nå ikke være i ditt kosthold. Unngå dem også et par dager etter at detoxen er ferdig.

Dag 1:

Morgen:Drikk et glass med varmt vann og juicen fra en halv sitron. 

Resten av dagen: Spis druer når du føler deg sulten. Spis minst 1 kg druer. Drikk også masse vann, urtete (Tips: Peppermynte, kamomille eller kanel) og juice av pressede frukt og grønnsaker. Alle juicene burde inneholde 50:50 med vann og fruktjuice. Drikk minst 8 gladd (200ml hver) med drikke om dagen, men kun halvparten kan være juice.

Dag 2:

Morgen: Drikk et glass med varmt van og juicen fra en halv sitron. 

Resten av dagen: Spis druer når du føler deg sulten. Spis minst 1 kg druer. Drikk også masse vann, urtete (Tips: Peppermynte, kamomille eller kanel) og juice av pressede frukt og grønnsaker. Alle juicene burde inneholde 50:50 med vann og fruktjuice. Drikk minst 8 gladd (200ml hver) med drikke om dagen, men kun halvparten kan være juice.

Dag 3:

Morgen: Velg rå frukt fra listen over. Spis så mye du vil, men drikk masse vann og urtete. Om du synes det er vanskelig å spise rå frukt – lag heller juice av dem. 

Lunsj:  Vegetarsalat med grønnsaker fra listen over. Disse kan være både rå eller dampede, men drikk masse med vann eller urtete. 

Middag: Grønnsakssuppe med grønnsaker fra listen over. Drikk masse vann og urtete.

Dag 4:

Gratulerer, din detoxdiett er ferdig.

Det er alltid rom for en detoxdiett for våre kropper. De jobber tross alt 24 timer i døgnet for å eliminere giftstoffer. Om du ikke kan leve uten kaffe, alkohol, sukker, brød, kjøtt. – introduser dem sakte på nytt. Denne dietten er også fin til å repetere hver 3. Måned.

Tips: Bruk både hygieneprodukter, husholdningsprodukter, klær og leker som er uten bevist uten syntetiske eller giftige tilsetningsstoffer - dette vil både din sjel og kropp ha godt av.

- Green People Norge.

 

 

 

Siste Nytt
Wednesday, 6 January 2016  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Friday, 20 November 2015  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Wednesday, 11 November 2015  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Thursday, 1 October 2015  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Thursday, 24 September 2015  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Monday, 13 July 2015  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Thursday, 9 July 2015  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Monday, 15 June 2015  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Monday, 1 June 2015  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Monday, 1 June 2015  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Thursday, 28 May 2015  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Monday, 18 May 2015  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Sunday, 29 March 2015  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Wednesday, 18 March 2015  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Thursday, 5 February 2015  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Thursday, 22 January 2015  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Thursday, 15 January 2015  |  Hanne Celine

Green People vant i 2014 over 40 ulike utmerkelser for sine produkter. Her er en oppsummering fra året som har vært.

Posted in  Blog
Sunday, 11 January 2015  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Tuesday, 18 November 2014  |  Hanne Celine

Flotte økologiske gaver til hele familien. De reneste og mest naturlige og milde produktene. Serier spesielt utviklet med et høyt innhold av aktive virkestoffer.

Posted in  Blog
Monday, 3 November 2014  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Thursday, 23 October 2014  |  Hanne Celine

Hibiskusblomsten er ikke kun vakker å se på, men når den brukes i produkter til personlig pleie har hibiskus mange fordeler for din hud.

Hibiskusplanten har eksotiske, levende kronblader som er formet som en trompet. Den blomstrer i en rekke farger, inkludert rød, blek gul og rosa og har lenge vært brukt som ingrediens i urtete og medisiner, tradisjonelt for å hjelpe mot tap av appetitt og til og med forkjølelser.

Posted in  Blog
Thursday, 16 October 2014  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Friday, 3 October 2014  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Thursday, 18 September 2014  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Monday, 8 September 2014  |  Hanne Celine

3 for 2 på alle neutral scent produkter. Neutral scent produktene er helt fri for duft og er egnet for sensitiv hud eller de som foretrekker produkter uten duft.

Posted in  Blog
Monday, 18 August 2014  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Wednesday, 9 July 2014  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Tuesday, 1 July 2014  |  Hanne Celine

BIG SUMMER SALE på GREENPEOPLE!

Posted in  Blog
Wednesday, 18 June 2014  |  inger johanne
Posted in  Blog
Friday, 13 June 2014  |  Hanne Celine

Sommerens Nyhet. Alkoholfri Toner og Forfriskende Spray. Green People introduserer en helt ny, deilig og forfriskende fuktighets-boost til både ansikt og kropp.

Toning Hydrating Mist er et must have under lange og trøtte flyturer, forfriskende og fikser din mineralsminke, mykgjør huden etter barbering og håfjerning, dufter delikat av roser og appelsinblomst.

For å feire at vi lanserer dette unike produktet vil vi gi våre kunder 20% rabatt. Ha en fortsatt flott juni måned!

Posted in  Blog
Wednesday, 7 May 2014  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Wednesday, 7 May 2014  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Saturday, 3 May 2014  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Thursday, 10 April 2014  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Tuesday, 8 April 2014  |  Hanne Celine

Green People har sertifisert økologisk solkrem for hele familien. Rike på aktive ingredienser, naturlige antioksidaner og vitaminer fra Grønn Te, Avokado og Rosmarinekstrakt som støtter hudens immunforsvar og gir effektiv UVA/UVB beskyttelse.

Posted in  Blog
Wednesday, 5 March 2014  |  Hanne Celine
Posted in  Blog
Sunday, 9 February 2014  |  Admin
Posted in  Blog
Wednesday, 8 January 2014  |  Admin
Posted in  Blog
Wednesday, 25 September 2013  |  Admin
Posted in  Blog
Friday, 12 July 2013  |  Admin
Posted in  Blog
Wednesday, 12 June 2013  |  inger johanne
Posted in  Blog
Wednesday, 29 May 2013  |  Admin
Posted in  Blog
Wednesday, 22 May 2013  |  Admin
Posted in  Blog
Thursday, 2 May 2013  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 23 April 2013  |  Admin
Posted in  Blog
Thursday, 29 November 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Wednesday, 31 October 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Thursday, 11 October 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Thursday, 4 October 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Sunday, 16 September 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Thursday, 30 August 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Wednesday, 1 August 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 24 July 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Thursday, 12 July 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Monday, 2 July 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Thursday, 14 June 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Wednesday, 16 May 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Thursday, 3 May 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 24 April 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Friday, 13 April 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Thursday, 22 March 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Thursday, 22 March 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Thursday, 16 February 2012  |  Admin
Posted in  Blog
Wednesday, 14 December 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Thursday, 17 November 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Wednesday, 26 October 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 4 October 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 20 September 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 30 August 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 23 August 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Wednesday, 17 August 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Monday, 27 June 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Wednesday, 15 June 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 31 May 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 24 May 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Wednesday, 4 May 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 12 April 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Wednesday, 6 April 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Wednesday, 30 March 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 22 March 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Wednesday, 16 March 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 1 March 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Friday, 18 February 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Thursday, 3 February 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 11 January 2011  |  Admin
Posted in  Blog
Monday, 20 December 2010  |  Admin
Posted in  Blog
Friday, 10 December 2010  |  Admin
Posted in  Blog
Wednesday, 8 December 2010  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 30 November 2010  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 16 November 2010  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 16 November 2010  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 9 November 2010  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 2 November 2010  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 26 October 2010  |  Admin
Posted in  Blog
Monday, 11 October 2010  |  Admin
Posted in  Blog
Friday, 1 October 2010  |  Admin
Posted in  Blog
Wednesday, 15 September 2010  |  Admin
Posted in  Blog
Friday, 3 September 2010  |  Admin
Posted in  Blog
Friday, 13 August 2010  |  Admin
Posted in  Blog
Tuesday, 10 August 2010  |  Admin
Posted in  Blog