Katalog
Last ned
 
Visa, Visa Delta, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Solo

Økologiske babyprodukter

Rene økologiske baby produkter til babyen din sin sarte hud

Likesom Organic Babies-serien er blitt lovpriset av mødre og babyer som bruker den, er den også blitt anbefalt med offisielle hedersbevisninger. Produkter som Lavender Baby Wash - en ultra mild baby sjampo og Soothe & Calm Baby Balm - baby sinksalve, ble i 2007 tildelt TIPS-prisen gjennom forskning som utføres av skribenten og jordmoren Sharon Trotter. Alt i alt har Green People sin Organic Babies-serie fått ikke mindre enn syv priser.

Green People sine naturlige, økologiske babyprodukter tilbyr en komplett serie av naturlige, miljøvennlig alternativer til babyen din. Serien er utviklet spesielt med tanke på småbarns sarte hud og bruker kun de reneste, økologiske og pleiende ingrediensene. Den naturlige miljøbevisste babyserien tilbyr hudpleieprodukter, som også er velegnede til barn og voksne med sart hud, som har tilbøyelighet for eksem eller psoriasis.

'Alle våre naturlige, økologiske babyprodukter er fri for lanolin, parabener, petrokjemikalier, alkohol, natrium lauryl sulfater (SLS), natrium lauryl etersulfater (SLES), GMO’er, PABA, PEG’er, DEA, TEA, ftalater, propylenglykol og kunstige parfymer, som man i dag finner i mange andre toalettartikler til babyer og småbarn. Våre produkter er ikke testet på dyr, er uten animalske ingredienser og velegnet til vegetarer.

Velg fra våre Organic Babies-serie:

Naturlige hudpleieprodukter til økologiske babyer

Alle mennesker ønsker å gjøre det aller beste for sin baby. Hos Green People er vi stolte av at vi har hjulpet mange grønne foreldre med å finne de perfekte miljøvennlige hudpleieprodukter til deres ’økologiske’ babyer.

Våre økologiske babyprodukter er laget av rene, økologiske ingredienser med virkningsfulle naturlige egenskaper, som er med på å holde din yngstes hud myk og sunn. Vi bruker planteoljer, ekstrakter og essenser fra planter som aloe vera, ringblomst, lavendel og kamille til å skape milde, og effektive økologiske sjampoer, kremer, badesåper og salver til din baby.

Likesom våre naturlige babyhudpleieprodukter er ideelle til å beholde en sunn hud, kan de også brukes til lindring av alminnelige hudlidelser som bleieutslett, ’rød bak’ og eksem. Se tilbakemeldinger fra noen av de mange glade foreldre som bruker våre naturlige, økologiske hudpleieprodukter til deres babyer.
Våre ’Organic Babies’ hudpleieprodukter er annerledes enn mange av de produkter som befinner seg på markedet i dag. Vi garanterer ekte naturlige og økologiske produkter, som til og med er sertifiserte. Mange av de kremene du finner i supermarkedene og i populære ”småbutikker” inneholder parabener, petrokjemikalier, propylenglykol og syntetiske parfymer, de kan inneholde opp til 200 kjemiske komponenter. Disse kan, likesom de mange andre syntetiske kjemikaliene som finnes i våre omgivelser, forårsake hudirritasjoner og eksem hos babyer med sart hud.

Beroligende naturlige babykremer til lindring av hudirritasjoner
Hudlidelser som eksem, bleieutslett ’rød bak’ og allergier er dessverre alt for utbredt hos babyer. Våre miljøvennlige Baby Salve, som er 96 % økologisk består av lindrende vegetabilske oljer, lavendel og hamp. Baby salven lindrer kløende, øm hud, er dessuten vannavvisende og beskytter ditt barns hud mot fukt, som kan forårsake bleieutslett og irritasjon.

Vår Soothe and Calm Baby Balm, som vant den Engelske TIPS pris  -  ’Beste babykrem’, baby sink salve i 2007-2008, er en lindrende, naturlig krem til pleie av særlig irriteret hud. Den lindrende blandingen av hamp, kamille, ringblomst og sink heler hurtig din baby sin sarte, betente hud, mens dens mineralrike innhold hjelper med å lindre smerten. 

Milde babykremer og babymassasjekremer til din ’økologiske’ baby

Et økende antall mødre ønsker å unngå å bruke kremer fylt med kjemikalier til deres babys sarte hud, og velger istedet naturlige hudpleieprodukter. Mum & Baby Moisturiser og vår No Scent Baby Lotion er begge er sertifiserte økologiske og ideelle til babymassasje og som fugtighetskrem til daglig bruk.

No Scent Baby Lotion er ultramild, nøytral og parfyme-fri og dermed særlig velegnet til babyer, som er utsatt for eksem og allergier. En krem som er så mild at den er ideell til å rengjøre små rompers følsomme hud.

Naturlige såper og økologiske sjampoer til å holde din babys hud myk og sunn

Organic Baby Wash fås med to deilige dufter; lavendel og kamille. En kombinasjon av naturlig såpe og babysjampo tilbyr en allsidig beskyttelse til den lilles hud når det er badetid. Olivenolje og aloe vera hjelper til med å unngå irritasjon ved følsom hud, mens mais- og kokosnøttekstrakt mildt rengjør hud og hodedbunn.

Naturlige, økologiske solkremer til å beskytte småbarnas hud mot helseskadelige stråler

Helt små babyer bør holdes helt vekk fra solen og selv dem over seks måneder ikke bør utsettes for direkte sollys, men du kan hjelpe til med å forsikre deg mot at de er beskyttet mot solens skadelige stråler med Green People sin økologiske solkrem til barn.

Vår Children’s Sun Lotion (SPF) Faktor 25 har en bredspektret UVA & UVB-beskyttelse og er vannavvisende. Denne naturlige solkremen fås enten som No Scent Children’s Sun Lotion SPF25 eller med en svak, helende lavendelduft Children’s Sun Lotion SPF25 - Lavendel, og den kan brukes til småbarn fra seks måneder og oppover.

Økologiske mor-og-barn gaveesker

Hvis du er på utkikk etter en liten ting, som vil være virkelig nyttig for en nybakt mor, hva med ågi henn Green People sin Baby Care Gift Pack? Utformet som en handy eske i reisestørrelse med fire deilige økologiske hudpleieprodukter er det den perfekte gave til den travle mor.

Fri for parbener, kunstige parfumer og alle unødvendige syntetiske kemikalier er Mum & Baby Moisturiser, Baby Salve og lavendel- eller kamille duftende Baby Wash alle et super valg til den unge økologiske familie.

Prøv den naturlige og økologiske sertifiserte babypleieserien fra Green People

Hos Green People er vi dedikert til å utvikle naturlige og økologisk sertifisert naturkosmetikk og pleieprodukter til hele familien. Vår emballasje er resirkulerbar og biologisk nedbrydelig, og vi jobber for at den miljømessige belastningen fra fremstilling og distribusjon av våre produkter holdes på et minimum.

Vi støtter veldedighet innen helse og miljø - hvert år donerer vi 10% av vår nettofortjeneste til veldedighet

Featured Products