Katalog
Last ned
 
Visa, Visa Delta, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Solo

Sannheten om vannfast solkrem

Sannheten om vannfaste solkremer

Mange velger å bruke en vannfast solkrem for å beskytte familien sin hud i sola og som tillater de minste å bade uten og brenne seg. Men samtidig som en vannfast solkrem holder beskyttelsen på plass under bading er det akkurat som å surre kroppen inn i plastfolie.

"Bruk av vannfaste solkremer er akkurat som å surre kroppen inn i plastfolie"
Hva gjør en solkrem vannfast?
Vannfaste solkremer er så effektive på å holde seg til huden til tross for varig kontakt med vann grunnet kombinasjonen av syntetiske kjemikalier som silikon og petrokjemikalier. Fremstillet fra råolje, petrokjemikalier som mineralolje har ingen tilhørighet til hud og virker ved å danne et lokk som stopper vann fra og trenge inn.
Selv om dette "lokket" hjelper med å hindre solbeskyttelsen og bli vasket vekk kan det bety dårlige nyheter for huden din. For de med sensitiv hud, urenheter, hud med allergi eller de utsatt for solutslett kan vannfast solkrem virke irritere, skape utslett og skape tørrhet. Dette fordi kjemikaliene er stopper for mye fuktighet i å komme gjennom huden; de kan blokkere porer og hindrer huden fra å puste.
Oppdag naturlige og økologiske solkremer
GreenPeople bruker aldri sterke, irriterende kjemikalier som silikon og petrokjemikalier i noen produkter og våre solkremer inneholder kun ingredienser som tolereres av huden.

GreenPeople sine naturlig vannavstøtende solkremer inneholder enten bærvoks og bivoks for å holde deg beskyttet uten og tette porene. Disse skånsomme og milde naturlig vannavstøtende ingrediensene er passende selv for de med utrolig sensitiv hud og tillater huden å puste, noe som gjør dem ideelle for de med varmeutslett.
USA har allerede laget forbud mot "vannfaste" solkremetikketter
I USA har utsagn som "vannfast" blitt forbudt av FDA (Food and Drug Administration) for å forhindre skade fra overdreven soleksponering. Dette grunnet bekymringer om at folk glemmer å påføre nye lag med solkrem gjennom dagen grunnet oppfatningen om at "vannfast" betyr 100% beskyttelse.

Ingen solkrem kan bli 100% vannfast, akkurat slik ingen solkrem kan blokkere 100% av UV-stråler. Faren ved å bruke vannfast solkrem er ikke at de kan blokkere porer og forårsake irritasjon men også at det fører til at folk smører seg mer sjeldent med solkrem. Noe som gjør en mer utsatt for langtidseffekten av UV-stråler.
 
 
 
Vil du at brunfargen skal holde lenger?

Ved å bruke en fuktende og nærende after sun hjelper du med å bevare brunfargen og forhindre flass. Påfør after sun hver dag etter du har dusjet for å øke lengden på din gylne glød og for å få en sunn og glatt hud.

En annen måte å utvide livsløpet til brunfargen din er å ta kalde dusjer istedenfor varme. Varme dusjer kan virke uttørrende, så en kald dusj hjelper med å holde på så mye fuktighet i huden som mulig.

Ved å skrubbe forsiktig fjerner du død hud fra overflaten og får frem de yngre hudcellene som ligger under. Skrubber du for mye øker du faktisk sjansen for at brunfargen forsvinner fortere, så bruk en naturlig skrubb og påfør huden med lette bevegelser uten for mye trykk.


"Jeg bruker dette produktet som en generell fuktighetskrem like mye som en after sun.. Dette er mest sannsynlig mitt favorittprodukt fra GreenPeople."

 

Featured Products