Alle produktene er 'ute av lager' da vi skal flytte nettbutikken og derfor ikke kan håndtere bestillinger før ca. 10/2-19. Har du spørsmål, vennligst kontakt: kundeservice@firtal.com

Blog

 • Renseservietter – hvorfor vi bør unngå dem

  Renseservietter – hvorfor vi bør unngå dem

  Det er bare å innse det: ingen av oss er vel særlig begeistret for ritualet med å fjerne makeup og smuss fra ansiktet før vi legger oss om kvelden. For mange er renseservietter uunnværlige på badet – det er praktisk, billig og ikke minst raskt.

  Les mer

 • Er du på jakt etter en SLS-fri tannkrem?

  Er du på jakt etter en SLS-fri tannkrem?

  I denne artikkelen får du vite hvorfor vi lager SLS-fri tannkrem. Noen mennesker lider av gjenstridig munnsår og tannkjøttproblemer som kan knyttes til SLS (natriumlaurylsulfat), en ingrediens som er mye brukt i vanlig tannkrem.

  Les mer

 • Hvorfor bruker ikke Green People Metylisotiazolinon (MI) i produktene sine?

  Hvorfor bruker ikke Green People Metylisotiazolinon (MI) i produktene sine?

  Green Peoples økologiske skjønnhetsprodukter inneholder ikke konserveringsmiddelet metylisotiazolinon. Green People benytter flere skånsomme konserveringsmidler som kaliumsorbat, natriumbenzoat, levulinsyre og sorbinsyre, som generelt tolereres godt av de fleste.

  Les mer

 • Hvilke retningslinjer har dere for dyreforsøk?

  Hvilke retningslinjer har dere for dyreforsøk?

  Green People er og har alltid vært helt imot enhver form for dyremishandling.  Siden Green People ble etablert i 1997, har vi fulgt følgende prinsipper:

  Les mer

 • Hvorfor bruker Green People limonen, linalool og geraniol?

  Hvorfor bruker Green People limonen, linalool og geraniol?

  Grunnen til at limonen, linalool og geraniol er angitt på ingredienslisten til mange av produktene våre, er at de forekommer naturlig i de eteriske oljene som brukes til å parfymere produktene.

  Les mer

 • Inneholder noen av Green People sine produkter parabener?

  Inneholder noen av Green People sine produkter parabener?

  Nei, ingen av Green Peoples produkter inneholder parabener. Parabener er det mest brukte kjemiske konserveringsmiddelet i verden og benyttes i tusener av hud- og hårpleieprodukter for å øke holdbarheten. Personer med sensitiv hud kan oppleve at parabener forverrer hudirritasjon og betennelse. Vi bruker ikke parabener i noen av våre produkter.

  Les mer

 • Er Green People sine produkter alkoholfrie?

  Er Green People sine produkter alkoholfrie?

  Den formen for alkohol de fleste forsøker å unngå, er etylalkohol eller etanol. Vi bruker ikke dette i noen av våre økologiske skjønnhetsprodukter.

  Les mer

 • Hva er forskjellen på ALS og SLS?

  Hva er forskjellen på ALS og SLS?

  Vi får mange spørsmål om natriumlaurylsulfat og ammoniumlaurylsulfat, og vi har derfor satt sammen litt informasjon om emnet som forhåpentlig kan være til nytte.

  Les mer

 • En veiledning til SLS-fri sjampo

  En veiledning til SLS-fri sjampo

  I denne veiledningen får du svar på alt du lurer på om sjampo uten natriumlaurylsulfat (SLS). Vi ser på effekten av SLS og fordelene med å bruke en SLS-fri sjampo. Vi hjelper deg å forstå hvordan økologiske hårpleieprodukter skiller seg fra vanlige produkter du kjøper i butikken.

  Les mer

 • Hvilke kjemikalier er det i håndsåpen?

  Hvilke kjemikalier er det i håndsåpen?

  Flytende håndsåpe har blitt stadig mer populært de siste 15 årene, både hjemme og på offentlige steder som sykehus og toaletter. Det er nå fast inventar i kjøkken og bad over hele landet. Og med god grunn – det er mindre risiko for bakterievekst i flytende såpe enn i såpestykker, og det blir mindre søl.

  Les mer

 • Sunt hår med naturlig sjampo

  Sunt hår med naturlig sjampo

  Har du fått med deg «happy hair»-trenden, som dukket opp over natten? En uredd blogger har utforsket ekstrem naturlig hårpleie, og det har blitt en av de heteste skjønnhetstrendene på nettet – omtalt på nettsidene til både The Telegraph, Mail Online og Guardian.

  Les mer

 • 5 naturlige tips for tørr hud 

  5 naturlige tips for tørr hud 

  Vi har satt sammen noen ikke så kjente tips og råd for deg med tørr hud. Du vil også få noen naturlige og økologiske produktanbefalinger som tar vare på din tørre hud.

  Les mer

 • Inneholder produktene deres lanolin?

  Inneholder produktene deres lanolin?

  Lanolin er i seg selv helt trygt, og bruk av lanolin i kosmetikk er generelt gunstig for huden. Kosmetisk lanolin kan imidlertid være forurenset av kreftfremkallende insektmidler som DDT, dieldrin og lindan. En liten andel av befolkningen er sensitiv mot lanolin, og av den grunn har vi valgt å ikke bruke denne ingrediensen.

  Les mer