GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 399,00KR

7 sminketips til sommeren

7 sminketips til sommeren

Å bruke sminke om sommeren kan være et minefelt. Om sommeren er man utsatt for svette, solkremer og hudproblemer, noe som kan gjøre oss usikre på hva slags sminke man skal bruke. I denne guiden avslører vi våre sminke-essentials.


SPF-testen

Inneholder sminken din SPF? Det er lurt å beskytte huden din mot UV-lys året rundt, spesielt fra april til september, da UV-lyset er skarpest.

Det beste måten å beskytte huden din mot å bli solbrent er ved å bruke økologisk solpleie. Vårt topptips er å se etter sommersminke som inneholder SPF15.


Bruk fargede dagkremer

Er du bekymret for at ditt foundation-behov vil endre seg i takt med en brunere hud i løpet av sommeren? Frykt ei! Bytt ut din foundation med en av våre fargede dagkremer med hudfarge-tilpassede mineralpigmenter.

Laget med naturlige mineralpigmenter og SPF15, Green People's fargede dagkremer er tilgjengelige i tre forskjellige nyanser. Vårt topptips er å blande sammen to nyanser for å utvikle en farge som passer til din farge hele sommeren.


Gjør sminken din svettesikker

Er du bekymret for at sminken din ikke vil holde i fuktig eller veldig varmt vær? Du kan være sikker på å holde orden på sminken din og glans ved å bruke våre matte mineralske puddere.

For det beste resultatet: Bruk vår Kabuki Brush til å påføre det mineralske pudderet på kinn, T-sone og nese. Sett alt på plass med en spray av vår økologiske Toning Mist.


Unngå rennende mascara

Etterlater mascaraen din deg med tørre øyne? Høyfeber, svette eller en tur i havet eller bassenget kan forårsake at noen mascaraer renner, ved å skifte til en vannfast mascara kan du unngå rennende mascara.

Green People's vannfaste mascara har naturlige cellulose mikrofibre, som gir vippene økt volum samt nærer røttene og øyevippene.


Lysere lepper til solskinn

Dristige røde eller mørke leppestifter er gode om vinteren, men mange velger å skifte til en lettere og mer diskret leppestift om sommeren.

Nude pink er veldig populært, og vår Velvet Matte Damask Rose Leppestift er den perfekte nyansen til sommeren. Laget med naturlige pigmenter fra jordmineraler, passer den alle hudfarger, og fordi den inneholder Vitamin E holder den også leppene hydrerte.

Ønsker du en mer dynamisk farge? Vårt topptips er å bruke en primer under leppestiften din for å forsterke dens naturlige nyanser.


Unngå uren hud om sommeren

Etterlater fet solkrem alltid huden din med urenheter? I stedet for å gjemme alle urenhetene under et tykt lag med sminke, dekk og rens med vår Oy! Clear Skin Concealer.

Formulert med Omega 3 & 6, Tea Tree og Grønn Te, både dekker og renser vår concealer for en ren tone.


Enkel måte å få en sunn glød

Ønsker du en enkel måte å få en sunn glød på til sommeren? Bruk vår Rose Pure Blush for en lett og frisk glød. For det beste resultatet: Påfør med vår Kabuki Brush.

Topp-tips: Børst alltid mot ørene med små, oppadgående strøk for å bygge farge.