GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 399,00KR

Økologisk hudpleie for moden hud

Økologisk hudpleie for moden hud

Denne guiden gir deg informasjon og råd om fordelene ved å velge økologisk hudpleie for moden hud. Flere og flere spiser økologisk mat, men har ikke samme innstilling til økologisk hudpleie. De kjøper derfor dyre hudpleieprodukter uten å vurdere hva de inneholder.


Økologisk Hudpleie for moden hud - Hvorfor?

Ifølge Chemical Safe Skincare Campaign, introduserer den gjennomsnittlige kvinnen 175 kjemikalier til sitt blodomløp hver dag gjennom skjønnhetsprodukter. Det kan forårsake en oppbygning av giftstoffer i kroppen som den ikke kan håndtere. En økologisk hudpleieserie tilbyr et naturlig alternativ som vil få deg til å se, føle og ikke minst være sunnere. Våre økologiske skjønnhetsprodukter er utviklet av naturlige og økologiske ingredienser, og kan brukes av kvinner med sensitiv hud eller allergier.

Vi bruker ikke uttørkende alkohol, syntetiske dufter, methylisothiazolinone, parabener, petrokjemikalier, SLS/SLES (Sodium lauryl/laureth sulphate) eller andre unødvendige syntetiske stoffer. Moden hud har behov for produkter som gir en øyeblikkelig virkning, men også med langtidsvirkende fordeler i kampen mot aldringstegn.

Ved å bruke en økologisk hudpleieserie for moden hud, som vår Age Defy+ kolleksjon, vil du oppleve den unike kombinasjonen av naturens mirakler og genialiteten bak vitenskapen, som gir deg optimal cellefornyelse, forbedret hydreringsbalanse i huden, alt samtidig som de aktive ingrediensene forebygger samt motvirker aldringstegn som rynker, skjønnhetsfeil, uttørking og cellenedbrytning.


Økologisk rensekrem/rensevask for en frisk teint

Økologisk hudpleie for moden hud

En rens er det første steget i din hudpleierutine. For en sunn og vakker moden hud er det viktig å rense huden to ganger daglig for å fremme cellefornyelsen og fjerne urenheter, sminkerester og akkumulerte oljer. Rensing stimulerer også blodsirkulasjonen, forebygger blokkerte porer og løser opp døde hudceller, som hadde minimert virkningen av dine andre hudpleieprodukter.

Vi bruker økologiske ingredienser rike på antioksidanter, som beskytter huden fra frie radikaler, nærer og regenererer huden, forbedrer hudens elastisitet og forebygger rynker.

Prøv Age Defy+ Purify and Hydrate Cream Cleanser eller Age Defy+ Cleanse & Soothe BalmEksfoliering er nøkkelen til en glansfull hud

Økologisk hudpleie for moden hud

Regelmessige dype og skånsomme eksfolieringer er essensielt for moden hud. Det stimulerer blodsirkulasjonen og fremmer cellefornyelsen, noe som skaper en myk, vakker og glansfull hud. Eksfoliert hud tillater fuktighetskremer, serumer og oljer å penetrere huden mer effektivt.

Aggressiv eksfoliering og kjemiske peelinger bør unngås, da de kan fremprovosere rødhet og irritasjon. Vår økologiske skrubbekrem inneholder naturlige ingredienser som Ananas-ekstrakt, Bentonitt-leire og Bambus-stamcelleekstrakt for å løse opp og fjerne døde hudceller og øke din huds glans.

Prøv Age Defy+ Soft Buff Skin Exfoliator eller Age Defy+ Exfoliating Body Cream


Bruk serumer til å stramme opp og regenerere

Økologisk hudpleie for moden hud

I takt med alderen taper huden vår fukt, noe som resulterer i løsere hud og flere synlige aldringstegn som rynker og fine linjer. Intenst hydrerende, økologiske serumer optimerer hudens hydreringsbalanse og er vital i å fremme hudens naturlige fornyelsesprosess.

Prøv Age Defy+ Hydrate & Renew Serum eller Age Defy+ Line Eraser Lip & Eye SerumFå næring med økologisk fuktighetskrem

Økologisk hudpleje til moden hud

Å gi fukt til huden er essensielt for en myk, sunn og næret hud. Påfør fuktighetskremen din med lette, klappende bevegelser på ansiktet ditt og halsen din for å stimulere blodsirkulasjonen og for at huden absorberer planteaktivene mer effektivt.

Det høye nivået av planteaktiver i vår Age Defy+ produkter betyr at du kun skal bruke litt: Less is more.

Prøv Age Defy+ 24 Hour Brightening eller Age Defy+ Cell Enrich Facial Oil