Fri frakt på alle ordre over 399kr

t +47 95 09 45 10

Fuktighetsbevarende lotion som bevarer brunfargen og minsker flassing

199
Green Parent Natural Beauty Awards Gold 2016 Ultimate Natural Beauty Bible Awards Winner

Hydrating After Sun 200ml

kr 199,00

Fuktighetsbevarende lotion som bevarer brunfargen og minsker flassing

FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRE OVER 399KR

Sertifiserte Produkter

  • 6 months
  • Ethical Consumer
  • Fairly Traded
  • Organic Food Federation
  • PETA
  • Vegan Society
  • Vegetarian

En naturlig after sun lotion for alle hudtyper

• Kjølende effekt på hud som har vært eksponert for sol
• Reduserer flass og forkorter hudens gjenoppbyggelsesprosess
• Velegnet som en kjølende bodylotion året rundt
• Forlenger brunfargen ved å binde fukt i en dehydrert hud
• Velegnet for sensitiv hud

Organisk aloe vera, kamomille, calendula, myrra og mynte

Våre produkter inneholder ikke

 

Naturally No - natriumlaurylsulfat (SLS), natriumlauryletersulfat (SLES), parabener, lanolin, ftalater, propylenglykol, alkohol (etylalkohol, etanol), sterke skummende virkestoffer, irritasjonsfremkallende emulgatorer, syntetiske duftstoffer, PABA-solfilter, gluten, fargestoffer, petrokjemikalier, urea, DEA, TEA eller PEG.

 

Velegnet for personer med eksem og psoriasis.

Påfør rikelig med After Sun så ofte som ønsket etter soling. Kan brukes både i ansikt og kropp

AQUA (SPRING WATER), ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL*^, CETEARYL ALCOHOL (EMULSIFYING PLANT WAX), OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, CHAMOMILLA RECUTITA (CHAMOMILE) FLOWER EXTRACT*, CETEARYL GLUCOSIDE (PLANT DERIVED EMULSIFIER), GLYCERYL STEARATE (PLANT DERIVED EMULSIFIER), CALENDULA OFFICINALIS (MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL*, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE POWDER*, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE (PLANT DERIVED EMULSIFIER), COMMIPHORA MYRRHA (MYRRH) OIL^, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF POWDER, AROMA [MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL*^, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) HERB OIL*^], BENZYL ALCOHOL, SORBIC ACID, GLYCERIN (VEGETABLE DERIVED), SALICYLIC ACID, LINALOOL*, LIMONENE*. *94.5% ORGANIC, ^FAIRLY TRADED

Gratis levering ved kjøp over 399 kr

Dine varer sendes til ditt nærmeste postkontor. Og du får en hentemelding i posten eller på telefonen.

Retur: Garantert fornøyd eller pengene tilbake..
Vi refunderer ødelagte eller feil varer. Ønsker du av andre årsaker å sende varer i retur, refunderes du verdien av varen etter denne er mottatt i fin ubrukt tilstand, returavgiften betaler kunden selv. "

Les mer

Viktigste Planteaktiver

Les mer om plantene dette produktet inneholder.

DE SENESTE SKJØNNHETSNYHETER

Oppdag alt du trenger å vite om en naturlig livsstil, fra de nyeste skjønnhetsproduktene til avansert organisk hudpleie ekspertise

Renseservietter – hvorfor vi bør unngå dem

22.01.2018

Renseservietter – hvorfor vi bør unngå dem

Les Mer
Er du på jakt etter en SLS-fri tannkrem?

21.01.2018

Er du på jakt etter en SLS-fri tannkrem?

Les Mer
Hvorfor bruker ikke Green People Metylisotiazolinon (MI) i produktene sine?

19.01.2018

Hvorfor bruker ikke Green People Metylisotiazolinon (MI) i produktene sine?

Les Mer

Viktigste Planteaktiver

Aloe Vera

Saften fra Aloe vera har vært brukt i hudpleie i uminnelige tider. Bruken kan dokumenteres minst 3500 år tilbake.
• Kjent for sine beroligende og legende egenskaper
• Utmerket fuktgiver takket være mukopolysakkarider som binder seg til vann
• Inneholder også sukker, aminosyrer, mineraler, steroler, enzymer og fettsyrer
• Brukt i folkemedisin som førstehjelp ved mindre brannsår
Vi benytter sertifiserte økologiske blader fra Aloe barbadensis, hvor alle irriterende bestanddeler er fjernet, også aloin. Deretter presses det gjenværende innerste bladet, filtreres og frysetørkes – det hele innen to timer etter innhøsting for å sikre at alle de gunstige ingrediensene i bladsaften bevares.
Når vi benytter pulveret fra prosessen i produktene våre, rehydrerer vi pulveret til opprinnelig styrke rett før det blandes i formelen.
Også kjent som: bladsaftpulver av Aloe barbadensis

Tilbake til produkt

Ringblomst


I kosmetikk brukes ringblomst hovedsakelig for sine:
• Fuktgivende egenskaper
• Beroligende egenskaper på betent hud
Ringblomst inneholder en rekke aktive ingredienser, blant annet flavonoider, fenoler, tanniner, karotenoider og kumarin.
I urtemedisin har ringblomst blitt brukt i sårtilheling, behandling av åpne sår i huden, eksem, bleieutslett og andre topiske tilstander.

Tilbake til produkt

Myrra


Myrra er nevnt flere ganger i Bibelen og er kjent, sammen med røkelse og gull, som en av gavene de tre vise menn tok med til Jesus da han ble født.
Det beroliger sinnet, virker kjølende på huden og er gunstig for tørr og sprukken hud.
• Varm, litt moskusaktig, velduftende og røykpreget aroma
• Antiinflammatorisk, antiseptisk og adstringerende
• Gir raskere heling av huden – utmerket for moden hud
• Produseres gjennom dampdestillasjon av gummiharpiksen
Også kjent som: olje av Commiphora myrrha

Tilbake til produkt

Peppermynte

Peppermynte er naturlig hjemmehørende i Middelhavsområdet, og man har funnet bevis på bruk i en egyptisk grav fra 1000 år f.Kr. Planten er oppkalt etter Mentha, en nymfe i gresk mytologi som Pluto var svært begeistret for.
Plutos kone ble så sjalu at hun trampet Mentha ned i jorden. Pluto forvandlet henne imidlertid til urten peppermynte.
Brukes til å skjerpe konsentrasjonen, stimulere hjernen og lindre fordøyelsesbesvær, migrene og bihulebetennelse.
• Kraftig, frisk, skarp og mentollignende aroma
• Kjølende egenskaper
• Antiseptisk og antiinflammatorisk, lindrer irritasjon, kløe og utslett
• Dampdestillasjon av bladene
Også kjent som: olje av Mentha piperita

Tilbake til produkt

x

Search GreenPeople