Gratis levering ved minimum kjøp 399kr

t +47 95 09 45 10

Levering

Leveringsomkostninger

Bestillingsverdi Pris Leveringsmetode
Under kr: 399,- kr. 59,- Postkontor/post i butikk
Over kr: 399,- Gratis Postkontor/post i butikk
- Kr. 129,- Levering på døren

 

   Leveringsmetoder

   Ved levering av din pakke har du to alternativer:

  1. Levering til nærmeste postkontor. Denne tjenesten faktureres med kr. 59,- i fraktgebyr ved bestillingsverdi under kr. 400,-. Pakken kommer til ditt nærmeste postkontor/post i butikk og du vil bli varslet på sms/motta en henteslipp fra Posten når varen har ankommet. Blir varen ikke hentet innen tidsfristen blir man belastet med en ytterligere fraktkostnad på 59,- for å varen tilsendt på nytt.

  2. Levering på døren. Denne tjenesten faktureres med kr. 129,- i fraktgebyr og kan benyttes i byer og større tettsteder. Hjemlevering skjer mellom kl. 17.00 og 21.00. Du varsles to ganger på sms når pakken er underveis og ringes 30-60 minutter før levering. Husk å oppgi ditt telefonnummer ved kunderegistrering. Se dekningsområde for denne tjenesten.

Varene blir i begge tilfeller sendt som Servicepakke som gir deg mulighet til å spore pakken ved hjelp av et sendingsnummer. Pakken blir levert 2 til 6 dager etter bestilling, avhengig av bestillingstidspunkt og leveringssted. Merk at noe lenger leveringstid må påberegnes i ferier og høytider.

Returett

I følge lov om angrefrist har du som kunde rett til å bytte eller returnere vare(r) innen 14 dager etter at du mottak pakken. Dette er under forutsetning av at varen(e) er i samme stand som ved utsendelse (ikke brukt, skadet eller annet). Du vil da få tilbake pengene du eventuelt har betalt for varen(e). Ved bruk av angrefrist gjennom internetthandel, skal kostnad for returporto bæres av kjøper.

I din forsendelse fra oss vil det ligge med en følgeseddel. Vil du bytte eller returnere en vare må følgeseddelen fylles ut og legges ved forsendelsen som returneres til Elle Basic AS, Gjerdrums vei 8, 0484 Oslo.

Avsender er ansvarlig for transportrisikoen. Husk å legge ved kontonummer for utbetaling av tilgodehavende. Vær oppmerksom på at ved bytting av varer er det kjøper som bærer kostnad for porto.