Fri frakt på alle ordre over 499kr

t +47 95 09 45 10

Lindrende hudbalsam som beskytter mot klamhet som kan forårsake bleieutslett

159
Made For Mums - Gold 17

Nappy Cream Baby Balm 50ml

kr 159,00

Lindrende hudbalsam som beskytter mot klamhet som kan forårsake bleieutslett

FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRE OVER 399KR

Sertifiserte Produkter

  • 6 months
  • Certified Organic Ingredients
  • Ethical Consumer
  • Fairly Traded
  • Organic Food Federation
  • PETA
  • Vegetarian

Bleiekrem og lindrende allroundbalsam for sår hud

  • Bivoks beskytter mot klamhet som kan forårsake bleieutslett
  • Inneholder kamille og ringblomst som lindrer babyens sarte hud
  • Rik på legende sinkoksid og omega-3- og omega-6-fettsyrer
  • Velegnet for babyer som er utsatt for eksem, psoriasis og dermatitt
  • Vinner av TIPS Award – beste økologiske bleiekrem
  • 95 % sertifiserte økologiske ingredienser

Økologisk hamp, bivoks, kakaosmør, sheasmør, kamille og sinkoksid

Våre produkter inneholder ikke

 

Naturally No - natriumlaurylsulfat (SLS), natriumlauryletersulfat (SLES), parabener, lanolin, ftalater, propylenglykol, alkohol (etylalkohol, etanol), sterke skummende virkestoffer, irritasjonsfremkallende emulgatorer, syntetiske duftstoffer, PABA-solfilter, gluten, fargestoffer, petrokjemikalier, urea, DEA, TEA eller PEG.

 

Velegnet for personer med eksem og psoriasis.

Bruk en liten mengde Nappy Cream Baby Balm på nyvasket og tørr hud. Brukes ved behov og ved hvert bleieskift.


Vask hendene før du tar krem fra krukken for å unngå bakteriedannelse i krukken. Skru alltid på lokket igjen for å holde vann og luftbårne bakterier ute.


Ettersom produktet inneholder bivoks, som kan krystalliseres ved streng kulde, bør det oppbevares i romtemperatur ved daglig bruk.


Skulle det oppstå krystallisering (i form av små korn), kan du sette produktet på et varmt sted i 24 timer til det blir normalt igjen.

ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL*^, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, CERA ALBA (BEESWAX)*, ZINC OXIDE (NATURAL MINERAL), CANNABIS SATIVA (HEMP) SEED OIL*, THEOBROMA CACAO (COCOA) BUTTER*, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, LECITHIN* (FROM SUNFLOWER OIL), CALENDULA OFFICINALIS (MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, AROMA [ANTHEMIS NOBILIS (ROMAN CHAMOMILE) FLOWER OIL*^], TOCOPHEROL (VITAMIN E), GERANIOL*, CITRONELLOL*, LIMONENE*, LINALOOL*. *95.5% CERTIFIED ORGANIC AGRICULTURAL INGREDIENTS ^FAIRLY TRADED (Period After Opening 6M)

Gratis levering ved kjøp over 399 kr

Dine varer sendes til ditt nærmeste postkontor. Og du får en hentemelding i posten eller på telefonen.

Retur: Garantert fornøyd eller pengene tilbake..
Vi refunderer ødelagte eller feil varer. Ønsker du av andre årsaker å sende varer i retur, refunderes du verdien av varen etter denne er mottatt i fin ubrukt tilstand, returavgiften betaler kunden selv. "

Les mer

Viktigste Planteaktiver

Les mer om plantene dette produktet inneholder.

DE SENESTE SKJØNNHETSNYHETER

Oppdag alt du trenger å vite om en naturlig livsstil, fra de nyeste skjønnhetsproduktene til avansert organisk hudpleie ekspertise

What is the difference between the Anti-Ageing Facial Oil and the Cell Enrich Facial Oil?

19.08.2018

What is the difference between the Anti-Ageing Facial Oil and the Cell Enrich Facial Oil?

Les Mer
What is Sodium benzoate?

10.07.2018

What is Sodium benzoate?

Les Mer
Renseservietter – hvorfor vi bør unngå dem

22.01.2018

Renseservietter – hvorfor vi bør unngå dem

Les Mer

Viktigste Planteaktiver

Ringblomst


I kosmetikk brukes ringblomst hovedsakelig for sine:
• Fuktgivende egenskaper
• Beroligende egenskaper på betent hud
Ringblomst inneholder en rekke aktive ingredienser, blant annet flavonoider, fenoler, tanniner, karotenoider og kumarin.
I urtemedisin har ringblomst blitt brukt i sårtilheling, behandling av åpne sår i huden, eksem, bleieutslett og andre topiske tilstander.

Tilbake til produkt

Kamille

Kamilleplanten har vært kjent i flere tusen år – navnet kommer fra gammelgresk og betyr jordeple, noe som henspiller på duften og formen på blomsterhodet. Egypterne dediserte kamille til solguden Ra.

  • Kamilleblomstekstrakt er en rik kilde til flavonoider og inneholder også aromatiske bestanddeler i form av en eterisk olje
  • Denne kombinasjonen har antiinflammatoriske egenskaper som beroliger betent, rød hud
  • Den har også en antioksiderende effekt som bidrar til å dempe og nøytralisere aktiviteten til frie radikaler

Også kjent som: blomsterekstrakt av Chamomilla recutita

Tilbake til produkt

Hamp

Hampfrøolje er en av verdens rikeste kilder til flerumettet fett, inkludert både omega-3- og omega-6-fettsyrer.
• Utmerket naturlig bløtgjøringsmiddel og fuktgiver
• Beroliger og gjenoppfrisker tørr og skadet hud
• Trenger lett inn i huden og gjør den myk og smidig
• Gunstig for normal, storporet og fet hud, samt hud som er utsatt for psoriasis, eksem og akne
Hampolje er også et nyttig kosttilskudd. Den har en unik sammensetning, ettersom den inneholder mange av de essensielle fettsyrene (EFA) som kroppen trenger hver dag.
Disse fettsyrene forekommer i riktig forhold for optimalt opptak i kroppen.

Tilbake til produkt

Sheasmør

Smørtreet vokser vilt i Vest-Afrika, og smøret fremstilles av sheanøttene.
Sheasmøret i våre produkter kommer fra rettferdig handel og er produsert på et kvinnekooperativ i det nordlige Ghana.
• Beskyttende og legende egenskaper, ypperlig for tørr, sår hud
• Bløtgjøringsmiddel som motvirker aldring og er rikt på fytosteroler som stimulerer celleveksten
• Utmerkede fuktgivende og nærende egenskaper
• Rikt på vitamin A og E samt essensielle fettsyrer
• Naturlige antioksidanter bidrar til å bekjempe frie radikaler for å holde huden frisk og motvirke tidlig aldring
Også kjent som: smør av Butyrospermum parkii

Tilbake til produkt

x

Search GreenPeople