Fri frakt på alle ordre over 499kr

t +47 95 09 45 10

Mild, naturlig fuktighetskrem for tørr og sensitiv barnehud, ideell som aftersunlotion

189

Organic Children Aloe Vera Lotion & After Sun 200ml

kr 189,00

Mild, naturlig fuktighetskrem for tørr og sensitiv barnehud, ideell som aftersunlotion

FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRE OVER 399KR

Sertifiserte Produkter

  • 12 months
  • Certified Organic Ingredients
  • Ethical Consumer
  • Fairly Traded
  • Organic Food Federation
  • PETA
  • Vegan Society
  • Vegetarian

Mild økologisk fuktighetskrem og lindrende aftersun for tørr, sensitiv hud

  • Lett, fettfri lotion for barnets ansikt og kropp
  • Holder barnehud naturlig myk og smidig
  • Ekstrakt av ringblomst og rosmarin beskytter sart hud
  • Lindrer huden etter bad eller opphold i solen
  • Økologisk lavendel fra rettferdig handel gir en frisk, delikat aroma
  • Laget av 93 % sertifiserte økologiske ingredienser

Økologisk Aloe vera, ringblomst, lavendel, rosmarin og myrra

Våre produkter inneholder ikke

 

Naturally No - natriumlaurylsulfat (SLS), natriumlauryletersulfat (SLES), parabener, lanolin, ftalater, propylenglykol, alkohol (etylalkohol, etanol), sterke skummende virkestoffer, irritasjonsfremkallende emulgatorer, syntetiske duftstoffer, PABA-solfilter, gluten, fargestoffer, petrokjemikalier, urea, DEA, TEA eller PEG.

 

Velegnet for personer med eksem og psoriasis.

Bruk Aloe Vera Lotion & After Sun på ansikt, hender og kropp ved behov. Brukes etter badet eller som aftersunlotion

AQUA (SPRING WATER), ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL*^, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, CETEARYL ALCOHOL (EMULSIFYING PLANT WAX), OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL*, CETEARYL GLUCOSIDE (PLANT DERIVED EMULSIFIER), GLYCERYL STEARATE (PLANT DERIVED EMULSIFIER), LEVULINIC ACID (PLANT DERIVED), CALENDULA OFFICINALIS (MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE POWDER*, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE (PLANT DERIVED EMULSIFIER), AROMA [LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) HERB OIL*^], ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT*, COMMIPHORA MYRRHA (MYRRH) OIL^, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, LINALOOL*, LIMONENE*. *93.4% ORGANIC ^FAIRLY TRADED

Gratis levering ved kjøp over 399 kr

Dine varer sendes til ditt nærmeste postkontor. Og du får en hentemelding i posten eller på telefonen.

Retur: Garantert fornøyd eller pengene tilbake..
Vi refunderer ødelagte eller feil varer. Ønsker du av andre årsaker å sende varer i retur, refunderes du verdien av varen etter denne er mottatt i fin ubrukt tilstand, returavgiften betaler kunden selv. "

Les mer

Viktigste Planteaktiver

Les mer om plantene dette produktet inneholder.

DE SENESTE SKJØNNHETSNYHETER

Oppdag alt du trenger å vite om en naturlig livsstil, fra de nyeste skjønnhetsproduktene til avansert organisk hudpleie ekspertise

What is the difference between the Anti-Ageing Facial Oil and the Cell Enrich Facial Oil?

19.08.2018

What is the difference between the Anti-Ageing Facial Oil and the Cell Enrich Facial Oil?

Les Mer
What is Sodium benzoate?

10.07.2018

What is Sodium benzoate?

Les Mer
Renseservietter – hvorfor vi bør unngå dem

22.01.2018

Renseservietter – hvorfor vi bør unngå dem

Les Mer

Viktigste Planteaktiver

Aloe Vera

Saften fra Aloe vera har vært brukt i hudpleie i uminnelige tider. Bruken kan dokumenteres minst 3500 år tilbake.
• Kjent for sine beroligende og legende egenskaper
• Utmerket fuktgiver takket være mukopolysakkarider som binder seg til vann
• Inneholder også sukker, aminosyrer, mineraler, steroler, enzymer og fettsyrer
• Brukt i folkemedisin som førstehjelp ved mindre brannsår
Vi benytter sertifiserte økologiske blader fra Aloe barbadensis, hvor alle irriterende bestanddeler er fjernet, også aloin. Deretter presses det gjenværende innerste bladet, filtreres og frysetørkes – det hele innen to timer etter innhøsting for å sikre at alle de gunstige ingrediensene i bladsaften bevares.
Når vi benytter pulveret fra prosessen i produktene våre, rehydrerer vi pulveret til opprinnelig styrke rett før det blandes i formelen.
Også kjent som: bladsaftpulver av Aloe barbadensis

Tilbake til produkt

Ringblomst


I kosmetikk brukes ringblomst hovedsakelig for sine:
• Fuktgivende egenskaper
• Beroligende egenskaper på betent hud
Ringblomst inneholder en rekke aktive ingredienser, blant annet flavonoider, fenoler, tanniner, karotenoider og kumarin.
I urtemedisin har ringblomst blitt brukt i sårtilheling, behandling av åpne sår i huden, eksem, bleieutslett og andre topiske tilstander.

Tilbake til produkt

Lavendel

Lavendel vokser vilt i Middelhavsområdet, og man antar at det var romerne som innførte det til England.
Det er en utrolig allsidig og nyttig eterisk olje. Den er antiseptisk og kan brukes ved betennelse, dermatitt, eksem, psoriasis, arrdannelse og brannsår.
Lavendel har en beroligende effekt og er ideell ved søvnløshet og anspenthet.
• Lett, frisk og litt søt blomsteraroma
• Beroligende og antiinflammatorisk, legende og balanserende effekt på huden
• Produseres gjennom dampdestillasjon av blomstertoppene
Også kjent som: urteolje av Lavandula angustifolia

Tilbake til produkt

Myrra


Myrra er nevnt flere ganger i Bibelen og er kjent, sammen med røkelse og gull, som en av gavene de tre vise menn tok med til Jesus da han ble født.
Det beroliger sinnet, virker kjølende på huden og er gunstig for tørr og sprukken hud.
• Varm, litt moskusaktig, velduftende og røykpreget aroma
• Antiinflammatorisk, antiseptisk og adstringerende
• Gir raskere heling av huden – utmerket for moden hud
• Produseres gjennom dampdestillasjon av gummiharpiksen
Også kjent som: olje av Commiphora myrrha

Tilbake til produkt

x

Search GreenPeople