GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 399,00KR

ØKOLOGISK SERTIFISERING GREEN PEOPLE

Vi synes det er viktig at selskaper som hevder å produsere økologisk kosmetikk, har en form for uavhengig sertifisering som kan underbygge påstandene. Uavhengig sertifisering garanterer forbrukerne at produktene faktisk er fremstilt av en h&øy andel økologiske ingredienser, og at de ikke inneholder syntetiske ingredienser som er forbudt i sertifisert økologisk kosmetikk.

Green People var et av de aller første selskapene som fikk sine kosmetikkprodukter sertifisert økologisk av Soil Association like etter at kosmetikkstandarden deres ble lansert i 2002, etterfulgt av Organic Food Federation i 2003. Til slutt ble vi sertifisert av EcoCert i 2009, noe som gjør oss til det eneste kosmetikkselskapet som er uavhengig sertifisert av tre forskjellige sertifiseringsorganer.

Samtlige av disse har strenge regler for hvilke ingredienser som kan brukes. Fullstendige opplysninger om formler er levert for godkjenning, og årlige inspeksjoner gjennomføres for å kontrollere produksjon og emballasje. Full sporbarhet av alle økologiske ingredienser er en vesentlig del av sertifiseringsprosessen og gjør det mulig å spore den enkelte ingrediensen helt tilbake til bonden og jordstykket hvor avlingen ble dyrket.

I skrivende stund har Green People 140 produkter hvorav nesten 90 % er sertifisert av ett eller flere av sertifiseringsorganene over. De øvrige produktene er også fremstilt i henhold til de samme standardene og inneholder en høy andel økologiske ingredienser. Vi jobber aktivt med å få disse siste formlene sertifisert, slik at samtlige av produktene våre får uavhengig økologisk sertifisering.

Soil Association Organic certifikat Non-Food Certification Eco Cert Organic Cosmetic certifikat

I tillegg til vår økologiske sertifisering er vi også stolte over å ha oppnådd etisk akkreditering de siste 13 årene på rad, noe som tildeles av Ethical Company Organisation og publiseres i Good Shopping Guide. Ethical Company Organisation roste Green People for bruken av økologiske, bærekraftige ingredienser som er dyrevennlige og kommer fra rettferdig handel, og ga oss en fremragende ECI (Ethical Company Index) på 92. 

Etihical Company Organisation Certifikat

Green People er også sertifisert cruelty-free af PETA. Vi er stolte av å være en del av deres Beauty Without Bunnies program, som sertifiserer oss som et merke som aldri tester produkter eller ingredienser på dyr.

Vi har altid vært veldig solid i vår forpliktelse til aldrig å bruke ingredienser laget av produsenter som tillater testing på dyr og/eller eksporterer til Kina, da det kreves i Kina at importerte skjønnhetsprodukter skal testes på dyr.

Cruelty-Free PETA certifikat