GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 399,00KR

SAMARBEID MED IDEELLE ORGANISASJONER

Green People er tuftet på etiske prinsipper om å gi noe tilbake og hjelpe andre. Dette gjør vi ved å bruke ingredienser fra rettferdig handel som støtter enkeltpersoner og selskaper vi samarbeider med. Vi har også et sterkt ønske om å tilby sertifiserte økologiske produkter som er bærekraftige og skånsomme mot huden og miljøet.

Vi forsøker å gjøre mer hvert år, og 10 % av nettooverskuddet vårt doneres til ideelle formål. Siden 1997 har vi hatt gleden av å samarbeide med noen fantastiske ideelle organisasjoner.

Vi har også støttet flere andre og samlet inn sårrt tiltrengte midler til mange verdige formål. Uten din hjelp hadde det ikke vært mulig. Takk skal du ha! Green People er stolt over å ha vært Grand Finalist som fremragende SMB-støttespiller i Chestnut Tree House Business Awards 2015.

Chestnut Tree House

«På vegne av alle i  Chestnut Tree House vil jeg rette en oppriktig takk til Green People for deres fantastiske støtte i årenes løp. I tillegg til å donere hundrevis av premier til vårt årlige Snowman Spectacular Ball og produkter for salg i butikkene våre har de samlet inn GBP 45 000 - noe som tilsvarer støtte til en av familiene våre i et helt år. Vi feirer 10-årsjubileum og er utrolig glade for støtten deres - uten selskaper som Green People hadde vi ikke kunnet fortsette å hjelpe alvorlig syke barn og familiene deres i Sussex.»

- Hugh Lowson, adm.dir.

Marine Conservation Society

«Vi er glade for å kunne samarbeide med et selskap som aktivt går inn for å fremstille produkter som ikke setter havet i fare. Samarbeidet har økt  MCS' midler med over GBP 25 000 siden 2011. Dette er gode nyheter for MCS, men enda bedre nyheter for koraller og villfisk, som får færre kjemikalier å kjempe mot hvis vi kan oppmuntre folk til å velge naturlig solbeskyttelse.»

- Katharine Sharp, innsamlingsansvarlig

Penny Brohn

«Vi kan ikke få takket Green People nok for deres fantastiske støtte til Penny Brohn Cancer Care de siste åtte årene. Det har vært en glede å samarbeide med alle i teamet. De har donert utrolige GBP 84 000 i disse årene og dermed bidratt til å hjelpe mennesker å leve godt med kreft.»

- Michael Connors, adm.dir.