GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 399,00KR

VÅRE INGREDIENSER

Aloe

ALOE VERA

Aloe Vera juice har en lang tradisjon for bruk i hudpleie, som kan spores over 3.500 år tilbake.

Aloe Vera er kjent for sine beroligende og helende egenskaper

Holder på hudens fukt takket være et rikt innhold av mucopolysakkarider som binder vann

Inneholder bl.a. aminosyrer, mineraler, steroler, enzymer og fettsyrer

Brukes i folkemedisinen som førstehjelpsbehandling på mindre forbrenninger

Vi bruker den kjøttfulle gelen fra sertifiserte økologiske Aloe barbadensis-blader, som omhyggelig fileteres for å fjerne de irriterende stoffene som finnes i de ytterste lagene av bladene, herunder aloin. Det resterende kjøttfulle indre bladet blir deretter presset til juice, filtrert og frysetørket innen 2 timer etter høstingen for å sikre at alle de ernæringsmessige fordelene fra Aloe Vera-saften bevares..

Ved bruk 'rekonstitueres’ det frysetørkede økologiske Aloe Vera-pulveret (200:1) for å få den opprinnelige Aloe Vera-gelen tilbake. Bruk av Aloe Vera i denne formen har to vesentlige fordeler:

For det første er det langt mer miljøvennlig å transportere Aloe Vera i frysetørket form i forhold til i flytende form. (10kg frysetørket pulver tilsvarer 2,000kg Aloe Vera gel), for det andre skal frysetørket Aloe Vera-pulver ikke konserveres. (Frisk Aloe Vera-juice kan bare holde seg i noen få dager uten konservering).Jojobaolie

JOJOBAOLIE

Jojoba-busken trives i tørt ørkenklima og stammer fra Sentral-Amerika. Jojobaolje kommer fra frøene og er egentlig en voks som er flytende ved stuetemperatur.

Oljen er rik på Omega-7 og Omega-9 fettsyrer og har gode antibakterielle egenskaper

Den kjemiske sammensetningen ligner på sebum

Renser effektivt hudens porer - velegnet for uren hud

Jojobaolje er en fremragende hårconditioner

En ikke-fettende basisolje som egner seg til å blande med eteriske oljer

Den gir en lett, behagelig hudfornemmelse og passer for alle hudtyper, også moden hud

SØT MANDELOLJE

SØT MANDELOLJE

Søt Mandelolje er presset fra de modne kjernene av Mandeltreet, som opprinnelig kommer fra USA. Oljen er lysegul og relativt tyktflytende og kjent for sine ikke-irriterende og lindrende egenskaper. Oljen fremmer en sunn hud med et ungt utseende, er ideell for alle hudtyper og aldersgrupper.

Hjelper huden tilbake i balanse og holder på hudens fukt

Gir langvarig beskyttelse og forebygger tørr hud

Rik konsentrasjon av oljesyre og linolsyre, fettsyrer som støtter opp normal, sunn hudAPRIKOS

APRIKOS

Aprikos er nært beslektet med Mandler og de to oljene er veldig like. Aprikoskjerneolje presses fra den indre ’kjøttfulle’ delen av kjernene og er en lysegul, viskøs olje. Oljen fremmer en sunn, ung teint, og er ideell for alle hudtyper og aldersgrupper.

Mykgjørende og hudlindrende

Hjelper huden tilbake i balanse og holder på hudens fukt

Gir langvarig beskyttelse og forebygger tørr hud

Rik konsentrasjon av oljesyre og linolsyre som hjelper med å lindre inflammasjon og kløe
ARTISJOKK

ARTISKOK

Ekstrakten av Artisjokk-blader inneholder høye nivåer av antioksidanter i form av hydroxycinnamic syrer. De har vist seg å både beskytte mot og reparere skader på håret som følge av eksponering av UV-stråling.

Forbedrer hårets glatthet, glans og farge

Beskytter mot og reparerer UV-skader på håret


Bambus

BAMBUS

Bambus Stem ekstrakt består hovedsakelig av silicapartikler ekstrahert fra stilken av bambusplanten.

Silicapartiklene fungerer som en fysisk eksfoliator som løfter og fjerner overflødige døde celler fra hudoverflaten uten å irritere de sarte, levende cellene under hudoverflaten.

En skånsom men effektiv fysisk eksfoliator.AVOKADOOLJE

AVOKADOOLIE

Stammer opprinnelig fra Sentral-Mexico. Avokadoolje er rik på omega-6 essensielle fettsyrer, proteiner, lecithin og A-, B- og D-vitaminer, som er ideelle for huden. Oljen kan også brukes til hårpleie, da den nærer og gjør håret sunt og skinnende. Oljens mykgjørende og foryngende egenskaper bidrar til at huden ikke tørker ut.

Rikt utvalg av næringsstoffer, herunder 11 vitaminer og 14 mineraler

Rik på antioksidanter som beskytter mot frie radikaler

Forbedrer hudens struktur, fasthet, glatthet, og reduserer ujevn pigmentering

Forskere i California har rapportert at Avokadoolje inneholder et spesielt stoff som kan stimulere aldrende kollagen til å gjenoppbygge seg selv
Myrra

MYRRA

Myrra utvinnes ved dampdestillasjon av myrrabuskens harpiks. Myrra er et av de eldste kjente duftstoffene og nevnes flere ganger i Bibelen. Den har rensende og lindrende egenskaper og er ideell for moden hud. Oljen kjøler og heler infisert, sprukket og revet hud.

Varm, lett musky, balsamico og røyket aroma

Anti-inflammatorisk, antiseptisk og astringerende

Akselererer hudens heling, også fremragende for moden hud


BERGAMOTT

BERGAMOTT

Bergamottolje stammer fra Sydøst-Asia og utvinnes av skallet og kjernene fra bergamott-frukten. Navnet stammer fra byen Bergamo i Italia, hvor oljen først ble solgt i Europa.

Oljen dufter litt sitrusaktig, søtt og har en beroligende og oppløftende virkning

Den er god for fet hud og motvirker akne og uren hud

Vi bruker raffinert Bergamottolje, som er ”bergaptenfri” (Bergapten danner et giftstoff når det utsettes for sollys)KOKOSOLJE

KOKOSOLJE

Kokosolje består overveiende av mettede fettsyrer og har derfor en fast konsistens ved stuetemperatur. Kokosolje har mange gunstige fordeler når den inntas. De mettede fettsyrene i Kokosolje absorberes og fordøyes lett og gir er en verdifull energikilde.

Ideell for håret, der den beskytter mot solskader, forebygger og reparerer spaltede tupper og holder håret skinnende og sunt

På huden virker den antibakterielt og dybderensende, og er velegnet for tørr og sart hud, samt eksem og psoriasis – den er i tillegg en god kilde til E-vitamin og har helende effekt

Oljen smelter lett når den påføres huden, den er rik på antioksidanter og virker som en beskyttende barriere mot skadelige frie radikaler
TRANEBÆROLJE

TRANEBÆROLJE

Tranebær stammer opprinnelig fra Nord-Amerika. Oljen har en unik, naturlig balanse av omega-3, -6 og -9 fettsyrer og dens høye innhold av naturlige antioksidanter, særlig tocotrienoler (en form for E-vitamin) bidrar til opptakelsen og utnyttelsen av essensielle fettsyrer i huden.

Tranebærolje er lett, fetter ikke, trenger raskt inn i huden og holder den fuktig

Oljen er velegnet for alle hudtyper og lindrer kløende, tørr og irritert hud, og er særlig egnet på eksem og psoriasis
KJEMPENATTLYSOLJE

KJEMPENATTLYSOLJE

Kjempenattlysolje stammer opprinnelig fra Sentral-Amerika. Oljen er rik på gunstige plantesteroler som beta-sitosterol og de umettede fettsyrene gamma linoleic acid (GLA), som er viktige for å bevare hudens cellevegger. Oljen mykgjør og lindrer tørr og irritert hud, og egner seg for alle hudtyper. Kjempenattlysolje nærer og styrker hudvevet og har en anti-age effekt på huden, samt at den forbedrer fastheten og elastisiteten til huden. Oljen trenger i tillegg i dybden og har en gunstig effekt på hud som er tilbøyelig for eksem og akne.BAICALIN - PRAKTSKJOLDBÆRER

BAICALIN - PRAKTSKJOLDBÆRER

Utvunnet fra røttene av Praktskjoldbærerplanten, har denne ingrediensen bemerkelsesverdige anti-age egenskaper. Baicalin stimulerer produksjonen av telomerase i voksne hudceller, noe som reduserer skader på telomerene. Dette forårsaker en 10% stigning i antallet av celleduplikasjoner i hudens fibroblaster, før cellen endelig dør. Resultatet av dette er at huden kan gjenopprettes til den tilstanden den ellers ville ha vært i ti år tidligere.

Bemerkelsesverdige anti-age egenskaper for alle > 30 år

Øker restrukturering av huden med 13%

Øker hudens fasthet med 12,5%

Øker hudens elastisitet med 12,4
Lavendel

LAVENDEL

Lavendel vokser vilt langs Middelhavskysten og menes å ha vært innført av Romerne til England. Lavendelolje er en meget anvendelig olje med en beroligende og lindrende virkning på både sjel og kropp. Den lignende oljen ved navn Lavandin (lavandula hybrida super) har de samme egenskapene, men har en litt skarpere/kraftigere duftprofil. Lavendel er antiseptisk, reduserer inflammasjon og setter i gang sårhelings-prosessen. Den kan brukes ufortynnet på små områder av huden, ved ganske enkelt å duppe den på småsår og insektbitt for å lindre og fremme helingen. Den kan brukes til dermatitis, eksem, psoriasis, arr og forbrenninger.

En lett frisk og lett søtlig blomstret aroma

Beroligende og anti-inflammatorisk, helende og avbalanserende effekt på huden

Produsert gjennom dampdestillasjon fra blomsterhodene
Mandarin

MANDARIN

Mandariner stammer fra Kina og ble innført til Europa i begynnelsen av det nittende århundre. Eterisk olje fra mandarin har både lindrende og styrkende egenskaper, en olje som er ideell for barn og velegnet under graviditet. Den hjelper med å fremme gjendannelsen av celler og forebygger strekkmerker under graviditeten. Den brukes til å behandle fet hud og akne, og kan påføres ufortynnet direkte på uren hud.

Delikat, søt og zesty duft

Øker sirkulasjonen i huden, reduserer væskeopphopning og fremmer celleregenerering

Kan medvirke til å forebygge strekkmerker

Fremstilt ved ekspresjon av skrelletHAMPOLJE

HAMPOLJE

Hampfrøolje er en av verdens rikeste kilder til flerumettede fettstoffer, oljen består av 80 prosent essensielle fettsyrer og inneholder den ideelle sammensetningen av omega-3 og -6 fettsyrer, og nærer huden uten å gjøre den fet. Oljen tilsettes ofte hårpleieprodukter for å styrke håret og hodebunnen. Den egner seg for alle hudtyper, de lindrende og helende egenskapene gjør den særlig velegnet for tørr og irritert hud med tendens til eksem. (Hampfrøolje utvinnes av en spesiell sort av cannabis sativa, som ikke inneholder cannabinoid – det aktive stoffet i hasj.)

Lindrer og gjenoppretter tørr eller skadet hud

Trenger enkelt inn i huden og etterlater den myk og smidig

Velegnet for alle hudtyper, inklusiv psoriasis, eksem eller akne

Hampfrøolje er også et verdifullt kosttilskudd som inneholder mange av de essensielle fettsyrene (EFA), som kroppen har bruk for. Disse EFA'ene er til stede i den rette ratioen for optimal opptakelse i kroppen.Neroli

NEROLI

Den eksotiske Nerolioljen, også kjent som Appelsinblomst-olje, utvinnes fra blomstene av pomeranstreet. Treet er hjemmehørende i Kina og ble innført til Europa av Portugiserne i det tolvte århundre. Oljens søtlige, blomsteraroma skaper en følelse av eufori, men virker samtidig beroligende. Neroli er velegnet for alle hudtyper og aldre, men er særlig gunstig for moden hud. Neroli roer ned betennelse, irritasjon og rødme. Den gir huden en penere, balansert glød og reduserer blodsprengninger. Neroli anses for å være blant en av de fineste, naturlige parfymeingrediensene.

Sart, søt, floral aroma

Stimulerer cellefornyelsen og elastisitet, brukes ved arrdannelse og sprengte blodkar

Glatter ut rynker, gunstig for alle hudtyper, særlig hvis det er tørrhet, rødme eller irritasjon
GRANATEPLEOLJE

GRANATEPLEOLJE

Oljen menes å ha opprinnelse i Midtøsten, Granateple er en av de eldste fruktene som er kjent for å ha vært dyrket av mennesker. Granatepleolje inneholder over 80 prosent umettede fettsyrer (heriblant den unike punicinsyren) og er rik på antioksidantene polyfenoler. Oljen fukter, pleier og regulerer hudens pH-verdi, samt nøytraliserer de frie radikalene. Den reparerer og forynger huden, glatter ut rynker og styrker hudens elastisitet. Det er en glimrende olje for akne, eksem, psoriasis og moden, solbrent eller aldrende hud.

Nærende og pH-balanserende egenskaper

Rik på polyfenoler (sterke antioksidanter), som beskytter huden mot frie radikaler og reduserer tegn på for tidlig aldring

Sterke anti-inflammatoriske og lindrende egenskaper

Det går mer enn 250 kg ferske Granatepler til å produsere 1/2kg GranatepleoljeMOSKUSROSEOLJE

MOSKUSROSEOLJE

Moskusroseolje er utvunnet fra frøene av Moskus Rosen, som menes opprinnelig å ha vokst ved foten av Himalaya. Rosen har siden vært dyrket i over 500 år, og dyrkes kommersielt i den sydlige delen av Andesfjellene i Chile.

Oljen inneholder en høy konsentrasjon av naturlig E-vitamin, linoleic (omega-6) og alfa-linolenic (omega-3) fettsyrer, som gir den unike helende egenskaper. Den er ideell for tørr og moden hud, og det er klinisk bevist at oljen kan hele sår og redusere arr. Oljen nærer og lindrer sart hud, fremmer cellefornyelse og reduserer rynker.

Kjent for sine vevsregenererende egenskaper

Veldokumentert anti-age effekt hjelper med å redusere fine linjer og rynker

Ideell for sart hud eller hud utsatt for UV-lys eller stråling

Høyt innhold av linolsyre (Omega-6) og linolensyre (Omega-3) essensielle fettsyrerRosengeranium

ROSENGERANIUM

Geranium er hjemmehørende i Sør-Afrika og relatert til Storkenebb, og verdsatt som en legeurt. Dens sødmefylte duft av roser, utvunnet fra dampdestillasjon av bladene, har en beroligende og samtidig forfriskende virkning på sansene. Oljen egner seg for alle hudtyper og balanserer sebumproduksjonen, den er også egnet for betent hud.

En karakteristisk frisk, søt og roseaktig aroma

Anti-inflammatorisk, lindrende og astringerende

Balanserer sebumproduksjonen

Velegnet for alle hudtyper, inklusiv moden hud, akne, sprengte blodkar, overbelastet hud, dermatitis og eksem
Ylang-Ylang

YLANG-YLANG

Ylang Ylang-blomster brukes av de innfødte kvinnene i Indonesia som parfyme i håret deres. Navnet betyr ”blomstenes blomst” på malaysisk, og har en sensuell, berusende og sødmefylt duft. Den har i lang tid vært ansett som et afrodisiakum. Oljen virker beroligende og lindrende og anses for å være aromaterapiens "luktesalt". Den egner seg for alle hudtyper, men er særlig god på fet, irritert eller betent hud.

Oljen har en lindrende effekt på sart hud

Avbalanserer produksjonen av sebum

Stimulerende effekt på hudenSANDELTRE

SANDELTRE

Sandeltre har en lang tradisjon for anvendelse i India. Det er en viktig parfymeingrediens og oljens kraftige, aromatiske duft holder lenge. Duften av Sandeltre er eksotisk og sensuell, og bidrar til å berolige og fokusere sansene. Oljen brukes ofte som et fiksativ for andre eteriske oljer.

Sandeltre er en fantastisk olje for huden, den motvirker hudproblemer som tørr og sprukket hud, akne, psoriasis, eksem og utslett etter barbering.

Bemerk: Sandeltre (Santalum album) fra India er en truet art. Vi bruker oljer som er utvunnet av trær som dyrkes på bærekraftige måter i Ny-Caledonia og Australia (Santalum austrocaledonicum), som med god samvittighet kan brukes.

Søt, varm, treaktig aroma med en delikat, krydret undertone

Fremragende for alle hudtyper, særlig tørr, dehydrert og sensitiv hudSOLSIKKEOLJE

SOLSIKKEOLJE

Kaldpresset solsikkeolje har et meget høyt innhold av omega-6 fettsyrer (linolsyre) og er en god kilde til vitaminer og mineraler, ikke minst E-vitaminer. Kaldpresset Solsikkeolje kan tilsettes legeurter som trekker i oljen i seks uker, så plantens aktive, helende egenskaper overføres til oljen. Denne meget lette oljen egner seg for alle hudtyper. Solsikkeolje med uttrekk av Morgenfrue (Calendula officinalis) kan virke lindrende og helende på for eksempel eksem og psoriasis. Solsikkeolje inneholder også oljesyre og palmitinsyre, samt lecithin, carotenoider, tocopheroler og vitamin A og D.

Virker mykgjørende og beroligende på huden

Hjelper huden med å bevare fukten

Velegnet for akne, eksem, inflammasjon, rødme og irritasjon

Rik på vitamin E og andre næringsstoffer, samt antioksidanter