Fri frakt på alle ordre over 499kr

t +47 95 09 45 10

Best selgende SOS salve som pleier og roer sart baby-hud. Passer hud utsatt for eksem

159
Made For Mums - Gold 17

Organic Babies Soothing Baby Salve 100ml

kr 159,00

Best selgende SOS salve som pleier og roer sart baby-hud. Passer hud utsatt for eksem

FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRE OVER 399KR

Sertifiserte Produkter

  • 6 months
  • Certified Organic Ingredients
  • Ethical Consumer
  • PETA
  • Soil Association
  • Vegetarian

Populær naturlig salve som lindrer babyens hud

  • Ringblomst, hamp og sheasmør mykgjør og lindrer tørr og irritert hud
  • Brukes daglig på babyens hender, ansikt, kropp og bleieområde
  • Rik på omega-3- og omega-6-fettsyrer, som er essensielle for sunn hud
  • Vannavstøtende bivoks beskytter mot klamhet når babyen har bleieutslett
  • Velegnet for babyer med eksem, psoriasis og dermatitt – inneholder ikke olivenolje
  • Duftsatt med lavendel fra rettferdig handel, som skaper en beroligende aroma for babyen

Økologisk sheasmør, søtmandel, hamp, bivoks, ringblomst og lavendel

Våre produkter inneholder ikke

 

Naturally No - natriumlaurylsulfat (SLS), natriumlauryletersulfat (SLES), parabener, lanolin, ftalater, propylenglykol, alkohol (etylalkohol, etanol), sterke skummende virkestoffer, irritasjonsfremkallende emulgatorer, syntetiske duftstoffer, PABA-solfilter, gluten, fargestoffer, petrokjemikalier, urea, DEA, TEA eller PEG.

 

Velegnet for personer med eksem og psoriasis.

Smør en liten mengde Soothing Baby Salve på babyens hud og masser forsiktig inn.


Kan påføres mer rikelig på områder som lett blir fuktige, for eksempel bleieområdet. Smør ved behov.


Som brystvortekrem: behøver ikke vaskes bort før amming, bare fjern overflødig salve med papir.

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL*^, CERA ALBA (BEESWAX)*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CANNABIS SATIVA (HEMP) SEED OIL*, CETEARYL OLIVATE (FROM OLIVE OIL), SORBITAN OLIVATE (FROM OLIVE OIL), CALENDULA OFFICINALIS (MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, AROMA [LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) HERB OIL*^, LAVANDULA HYBRIDA (LAVANDIN) HERB OIL*], LINALOOL*, LIMONENE*. *92.0% ORGANIC ^FAIRLY TRADED

Gratis levering ved kjøp over 399 kr

Dine varer sendes til ditt nærmeste postkontor. Og du får en hentemelding i posten eller på telefonen.

Retur: Garantert fornøyd eller pengene tilbake..
Vi refunderer ødelagte eller feil varer. Ønsker du av andre årsaker å sende varer i retur, refunderes du verdien av varen etter denne er mottatt i fin ubrukt tilstand, returavgiften betaler kunden selv. "

Les mer

Viktigste Planteaktiver

Les mer om plantene dette produktet inneholder.

DE SENESTE SKJØNNHETSNYHETER

Oppdag alt du trenger å vite om en naturlig livsstil, fra de nyeste skjønnhetsproduktene til avansert organisk hudpleie ekspertise

What is the difference between the Anti-Ageing Facial Oil and the Cell Enrich Facial Oil?

19.08.2018

What is the difference between the Anti-Ageing Facial Oil and the Cell Enrich Facial Oil?

Les Mer
What is Sodium benzoate?

10.07.2018

What is Sodium benzoate?

Les Mer
Renseservietter – hvorfor vi bør unngå dem

22.01.2018

Renseservietter – hvorfor vi bør unngå dem

Les Mer

Viktigste Planteaktiver

Ringblomst


I kosmetikk brukes ringblomst hovedsakelig for sine:
• Fuktgivende egenskaper
• Beroligende egenskaper på betent hud
Ringblomst inneholder en rekke aktive ingredienser, blant annet flavonoider, fenoler, tanniner, karotenoider og kumarin.
I urtemedisin har ringblomst blitt brukt i sårtilheling, behandling av åpne sår i huden, eksem, bleieutslett og andre topiske tilstander.

Tilbake til produkt

Hamp

Hampfrøolje er en av verdens rikeste kilder til flerumettet fett, inkludert både omega-3- og omega-6-fettsyrer.
• Utmerket naturlig bløtgjøringsmiddel og fuktgiver
• Beroliger og gjenoppfrisker tørr og skadet hud
• Trenger lett inn i huden og gjør den myk og smidig
• Gunstig for normal, storporet og fet hud, samt hud som er utsatt for psoriasis, eksem og akne
Hampolje er også et nyttig kosttilskudd. Den har en unik sammensetning, ettersom den inneholder mange av de essensielle fettsyrene (EFA) som kroppen trenger hver dag.
Disse fettsyrene forekommer i riktig forhold for optimalt opptak i kroppen.

Tilbake til produkt

Lavendel

Lavendel vokser vilt i Middelhavsområdet, og man antar at det var romerne som innførte det til England.
Det er en utrolig allsidig og nyttig eterisk olje. Den er antiseptisk og kan brukes ved betennelse, dermatitt, eksem, psoriasis, arrdannelse og brannsår.
Lavendel har en beroligende effekt og er ideell ved søvnløshet og anspenthet.
• Lett, frisk og litt søt blomsteraroma
• Beroligende og antiinflammatorisk, legende og balanserende effekt på huden
• Produseres gjennom dampdestillasjon av blomstertoppene
Også kjent som: urteolje av Lavandula angustifolia

Tilbake til produkt

Sheasmør

Smørtreet vokser vilt i Vest-Afrika, og smøret fremstilles av sheanøttene.
Sheasmøret i våre produkter kommer fra rettferdig handel og er produsert på et kvinnekooperativ i det nordlige Ghana.
• Beskyttende og legende egenskaper, ypperlig for tørr, sår hud
• Bløtgjøringsmiddel som motvirker aldring og er rikt på fytosteroler som stimulerer celleveksten
• Utmerkede fuktgivende og nærende egenskaper
• Rikt på vitamin A og E samt essensielle fettsyrer
• Naturlige antioksidanter bidrar til å bekjempe frie radikaler for å holde huden frisk og motvirke tidlig aldring
Også kjent som: smør av Butyrospermum parkii

Tilbake til produkt

x

Search GreenPeople