GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 399,00KR

Prisvinnende økologiske produkter fra Green People

Prisvinnende økologiske produkter fra Green People

Hos Green People er vi stolte av å ha vunnet over 200 priser for våre økologiske produkter. Hver eneste pris viser vi stolt frem på veggene i vårt hovedkvarter. I dag ser vi tilbake på noen av de 46 prisene vi vant i 2018.

Herre Grooming Priser

Herre Grooming Priser

Natural & Organic Awards Europe viser frem Englands beste rene skjønnhetsprodukter. Vi var begeistret da vår Green People for Men's Care No. 10 Itch Away Shampoo vant prisen for 'Beste Nye Herre Grooming Produkt'.

Menn har en økende tendens til å velge grønnere og renere groomingprodukter, derfor startet vi 2019 med å lansere to nye essensielle økologiske groomingprodukter, Green People for Men's Care No. 11 Texturising Styling Gel og Green People for Men's Care No. 4 Taming Beard Oil.


Family Awards 2018 Silver Award

Familiepriser

Vinnerne av Mummii Family Awards ble stemt på av over 10.000 foreldre, og vi var så begeistret da vi hørte at vi hadde vunnet sølv i deres 'Beste Økologiske Skjønnhetsmerke' kategori. For å kvalifisere seg til denne prisen undergikk våre økologiske babyprodukter tøffe tester av eksperter innenfor området. Dette verifiserer våre økologiske pleieprodukter for barn som noen av de beste på markedet.

Loved by Children Awards Winner

Vi var like begeistret for å motta en pris fra Mother & Baby Magazine lesere! Etter omfangsrike tester fra deres panel av foreldre vant vår Soothing Nipple Balm bronze i deres 'Bedste Graviditets/Moderskabs Produkt'.

Prisene sluttet ikke der! Vi hoppet av glede da vår Organic Children Mandarin Tandpastavant Platinum for beste tannpleieprodukter av Loved by Children Awards. Denne fruktige tannkremformelen er elsket av barn og foreldre, og derfor lanserte vi et nytt fluorid i slutten av 2019. Flere feiringer kom da vår Nurturing Baby Oil vant gull i Green Parent Beauty Awards, og vår Berry Smoothie Bath & Shower vant bronse!


Hårpleie Priser

2018 var et viktig år for etisk skjønnhet, og det var gøy å se forbrukerne få mer kjennskap til fordelene ved et skifte til ren skjønnhet. Å utvikle et etisk produktsortiment har alltid vært en prioritet for oss, og i november ble vi anerkjent av Marie Claire, som valgte oss som vinneren i deres pris som Beste Etiske Hårpleie Sortiment.


Natural Beauty Award 2018

Natural Beauty Awards

Vi var begeistret over å vinne hele 2 priser ved Natural Health International Beauty Awards 2018. Vår naturlige Volumising Mascara vant Mascara-kategorien, og vi var henrykte over å bli kronet til vinner i den beste Økologiske Produktsortiment kategorien! Disse prisene feirer det fineste innen holistisk og komplementerende skjønnhet, så vi er beæret over å bli anerkjent av dem.

2019 er et spennende år for oss, og vi håper at vi kan bringe enda flere prisvinnende økologiske produkter som du kan velge fra, da vi fortsatt vil utvide vårt sortiment.