GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 399,00KR

Slik får du ren hud naturlig

Slik får du ren hud naturlig

Denne guiden hjelper deg med å få ren hud naturlig. Vi forklarer hvorfor huden vår er tilbøyelig for urenheter som kviser. I tillegg gir vi våre topptips til hvordan du får en ren hud naturlig, og vi anbefaler produkter som sørger for en vakker og ren teint.


Hvorfor får vi uren hud?

Sådan får du ren hud naturligt

Urenheter er forårsaket av overflødig sebum som blokkerer porene dine. Blokkaden av sebum i dine porer "fanger" bakterier, som så penetrerer huden din og produserer giftige kjemikalier, noe som resulterer i urenheter.

Sebum er normalt en god ting, da det fungerer som din huds naturlige fukter. Mangel på sebum vil gjøre huden tørr - for eksempel, folk med eksem klarer ikke produsere nok sebum og må derfor bruke mer fuktighetskrem for å holde huden myk.

Det er mange faktorer som kan påvirke hvor mye sebum huden vår produserer; hormoner, hudpleie og omgivelser spiller alle en rolle i å kontrollere sebumnivået ditt, og dermed også hvor ren huden din er.

Mange mennesker som er tilbøyelige for urenheter har en dårlig vane med å bruke harde, syntetiske hudpleieprodukter med irriterende ingredienser som sodium lauryl sulfate (SLS) og uttørkende alkohol (ethyl alkohol, ethanol).

SLS er en kjent irritant som blir brukt som et skummemiddel i alt fra ansiktsvask og sjampoer til motor-avfettingsmiddel. Selv de som ikke har sensitiv hud kan oppleve irritasjon ved bruk av produkter med SLS. SLS kan strippe huden din for dens naturlige oljer, noe som forårsaker rødhet og inflammasjon. Uttørkende alkohol blir brukt for å gi pleieprodukter en 'lett-hud følelse', f.eks. fuktighetskremer. Det fordamper øyeblikkelig, noe som gir illusjonen om et hurtigabsorberende produkt - men alkoholen gjør faktisk at huden mister fukt.

Green People bruker ikke harde ingredienser som SLS eller uttørkende alkohol. I stedet bruker vi naturlige planteekstrakter som renser og balanserer huden din, noe som fremmer en naturlig ren teint.


8 naturlige tips for en ren hud

Ønsker du å bli kvitt urenheter og få en ren hud naturlig? Her er våre 8 tips:

  • • Vær mild mot huden din. Vask huden din med en hydrerende, alkoholfri ansiktsvask som vår Foaming Face Wash morgen og kveld for å fjerne urenheter.
  • • Drikk mengder med filtrert vann i løpet av dagen. Vann hjelper med å avgifte systemet ditt, noe som gir et fordøyelsessystem i balanse som effektivt fjerner giftstoffer.
  • • Ønsker du å bli kvitt spesifikke områder av urenheter, bruk en liten mengde med Green People Zap & Clear direkte på problemområdet for en øyeblikkelig antibakteriell virkning. Dette økologiske og effektive serumet inneholder Sort Pilebark, en av naturens mest kraftfulle antibakterielle ingredienser.
  • • Fjern alltid sminke før du går i seng. Selv folk med ren hud kan oppleve utbrudd med urenheter om de lar sminken ligge natten over. Sminke blokkerer porene dine på samme måte som sebum, noe som kan resultere i kviser, hudormer og andre urenheter.
  • • Dropp renseserviettene! Selv om de er praktiske, så fjerner renseservietter kun urenheter fra hudens overflate, noe som gir en stor opphopning av smuss og bakterier i porene dine. Renseserviettene inneholder også en rekke harde, irriterende ingredienser, som kun er tilsatt for å bevare renseserviettene.
  • • La være å pelle på kvisene dine og prøv å unngå for mye berøring av ansiktet ditt. Begge deler bidrar til å spre bakterier, noe som kan øke urenhetene i ansiktet. Selv om det kan være fristende å pelle på en kvise, så er det en risiko for at det vil spre seg til andre deler av ansiktet.
  • • Eksfolier huden din skånsomt en til to ganger i uken med en SLS-fri skrubbekrem som vår Fruit Scrub. En eksfoliering av huden din fjerner opphopning av døde hudceller og sørger for at porene dine er rene og åpne, noe som reduserer urenheter.
  • • Ha et sunt, balansert kosthold. Spis mengder med friske, økologiske frukter og grønnsaker, suppler kosten med Omega-3 fettsyrer, mineralrikt havtang og nyt magevennlig probiotika fra fermentert mat som kimchi og sauerkraut. Det vil ikke bare gi kroppen din den nødvendige energien til å holde seg sunn, det vil også gi huden din vital næring som kan holde huden din ren, naturlig.